Hoe Spider Man: No Way Home te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe Spider Man: No Way Home te streamen
Hoe Spider Man: No Way Home te streamen
Anonim

Wat te weten

  • Spider-Man: No Way Home wordt momenteel alleen gestreamd op Starz.
  • Om te streamen: Log in op Starz > Zoek naar "Spider-Man: No Way Home" en druk op Play om te beginnen.
  • Het is ook beschikbaar om te huren of te kopen op VOD-platforms (Apple TV, Amazon, YouTube en meer).

Spider-Man: No Way Home is een enorm crossover-evenement voor het Marvel Cinematic Universe (MCU) dat helden en schurken samenbrengt uit zowel Sam Raimi's Spider-Man-trilogie met in de hoofdrol Tobey Maguire als The Amazing Spider-Man-films met in de hoofdrol Andrew Garfield.

Hoe Spider-Man: No Way Home online te bekijken

De beste manier om Spider-Man: No Way Home online te bekijken, is met een Starz-abonnement. De film begon te streamen op 15 juli 2022, als een getimede exclusieve en Starz is momenteel de enige streamingdienst die deze aanbiedt.

Starz kost $ 8,99 per maand, maar nieuwe abonnees krijgen een gratis proefperiode van zeven dagen wanneer ze zich aanmelden. Dit betekent dat je No Way Home effectief gratis kunt kijken als je annuleert voordat de proefperiode afloopt.

Je hebt toegang tot je Starz-account op een aantal verschillende apparaten en platforms, waaronder Windows PC, Mac, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, smart TV's, webbrowsers en meer.

Spider-Man: No Way Home werd in maart 2022 digitaal uitgebracht om te bekijken via video-on-demand (VOD)-platforms. Als u het echter niet wilt huren of kopen, is dit momenteel de enige streamingdienst aanbieden van Spider-Man: No Way Home is Starz. Het was de meest winstgevende film in 2021.

Hoe kijk je Spider-Man: No Way Home op Starz

Zodra je een Starz-account hebt aangemaakt, zijn er maar een paar stappen nodig om Spider-Man: No Way Home te streamen.

De onderstaande instructies zijn van toepassing op de Starz-website, maar het proces zou vergelijkbaar moeten zijn op andere platforms (Smart TV's, enz.).

  1. Navigeer naar de Starz-website of open de app op een apparaat.
  2. Selecteer Inloggen.

    Image
    Image
  3. Voer je e-mailadres en wachtwoord in. U kunt zich ook aanmelden met uw Google- of Apple-account als u zich op Starz hebt geabonneerd via een van deze services of bij uw tv-aanbieder.

    Image
    Image
  4. Zodra u bent ingelogd, klikt u op Browse in het hoofdmenu.

    Image
    Image
  5. Voer "Spider-Man: No Way Home" in het zoekveld in en klik op de titel in de zoekresultaten.

    Image
    Image
  6. Druk op Play om te beginnen met streamen.

    Image
    Image

Is Spider-Man: No Way Home Streaming op Disney Plus?

Helaas is Spider-Man: No Way Home niet beschikbaar op Disney Plus en zal dat voorlopig ook niet zijn.

In tegenstelling tot andere inzendingen in de MCU, bezit Sony de filmrechten voor de Tom Holland Spider-Man-films. Sinds 2013 heeft Starz een first-run filmlicentieovereenkomst met Sony Pictures Entertainment, en daarom is Spider-Man: No Way Home als eerste op zijn streamingdienst uitgebracht.

Het goede nieuws is dat Sony en Disney in april 2021 een deal hebben gesloten om Sony-films naar Disney Plus te brengen, maar pas na een eerste run op Netflix. Volgens deze nieuwe overeenkomst zouden we uiteindelijk alle Spider-Man-films uit het verleden en heden op Disney Plus moeten zien verschijnen, maar voor nu is er geen tijdschema voor wanneer Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home of Spider-Man: No Way Home zal beschikbaar zijn voor streaming.

Waar te kijken naar Spider-Man: No Way Home

Als je geen Starz-abonnement hebt, kun je Spider-Man: No Way Home tegen een kleine vergoeding huren op de meeste VOD-platforms. De film is momenteel te huur ($ 5,99) of te koop ($ 19,99) via de volgende diensten:

  • Apple TV
  • Amazon Video
  • Google Play Movies
  • YouTube
  • Vudu
  • Microsoft Store
  • Redbox
  • DIRECTV
  • AMC op aanvraag

De meeste VOD-services geven je 30 dagen om te beginnen met het kijken naar een gehuurde film. Nadat je op afspelen hebt gedrukt, moet je de film binnen 48 uur voordat de huur afloopt, hebben bekeken.

FAQ

    Waar kan ik Spider-Man: Far From Home streamen?

    Streaming voor Spider-Man: Far From Home is momenteel nog beperkt, maar het is beschikbaar via Fubo, FXNow en DirecTV. Je kunt het ook huren bij Prime Video, AppleTV, Redbox, Google Play, YouTube, AMC On Demand en Vudu.

    Waar kan ik Spider-Man: Homecoming streamen?

    Spider-Man: Homecoming kan worden gestreamd vanaf Starz en DirecTV. Het is ook beschikbaar voor digitale verhuur van diensten zoals AppleTV, Prime Video, AMC On Demand, Vudu, Redbox en YouTube.

    Waar is Spider-Man: No Way Home beschikbaar om te streamen in het VK?

    Je kunt gratis streamingopties voor Spider-Man: No Way Home in het VK vinden op Sky Cinema en/of Now TV, maar hiervoor heb je een maandelijks abonnement nodig.

    Hoe kan ik Spider-Man: No Way Home in Canada streamen?

    Canadese fans kunnen Spider-Man: No Way Home op dezelfde manier streamen als hun Amerikaanse buren: via de Starz-website/streamingservice.

Aanbevolen: