BLU Products brengt zijn eerste ontgrendelde 5G-telefoon uit, de F91 5G

BLU Products brengt zijn eerste ontgrendelde 5G-telefoon uit, de F91 5G
BLU Products brengt zijn eerste ontgrendelde 5G-telefoon uit, de F91 5G
Anonim

Mid-range smartphonemerk BLU Products heeft hun eerste 5G-apparaat gelanceerd, de F91 5G, voor $ 299,99.

Omdat BLU gespecialiseerd is in goedkope telefoons, verwacht niet dat de F91 veel kracht achter zich zal hebben. De F91 wordt geleverd met de MediaTek Dimensity 810-chipset, een camera met meerdere lenzen en een Full HD-scherm. Het wordt aangedreven door een snel opladende batterij van 5.000 mAh en wordt ontgrendeld geleverd, dus je hebt de keuze van een provider, maar met beperkingen.

Image
Image

De MediaTek Dimensity 810 is eigenlijk een van de betere middenklasse chipsets. Het heeft verwerkingssnelheden tot 2,4 GHz, 8 GB RAM en 128 GB geheugen, wat geweldig is voor het spelen van videogames. Dit alles verta alt zich in een snelle responstijd en een soepele framesnelheid.

Dat vermogen is te zien aan het 6,8-inch scherm, dat een verversingssnelheid van 120 Hz heeft, en het camerasysteem. De F91 heeft een primaire lens van 48 MP, een brede lens van 5 MP, een macro van 2 MP en een diepte van 2 MP met een selfie-camera van 16 MP. Dankzij de processor beschikt de camera over gezichtsherkenning en kleur verbeterd door kunstmatige intelligentie.

De batterij van de F91 beschikt over 18W snelladen naast 10W draadloos opladen. BLU beweert zelfs dat de telefoon tot drie dagen meegaat op een enkele lading.

Image
Image

Hoewel de F91 is ontgrendeld, is deze alleen compatibel met sommige GSM-providers zoals T-Mobile. Het werkt niet met AT&T- of CDMA-providers zoals Verizon.

De telefoon is momenteel te koop bij Amazon, waar hij verkrijgbaar is in slechts één kleur, Oceanic Blue.

Aanbevolen: