Sony biedt gratis week PlayStation Plus Premium

Sony biedt gratis week PlayStation Plus Premium
Sony biedt gratis week PlayStation Plus Premium
Anonim

Sony's robuuste en enigszins verwarrende prijsniveau-update voor zijn PlayStation Plus-abonnementsservice belooft toegang tot honderden games, maar sommige gamers zien af van de kosten van $ 18 per maand van het Premium-abonnement.

Voor die prijsbewuste gamers is Sony begonnen met het aanbieden van een gratis proefperiode om mensen de Premium- en Extra-abonnementen een week lang een kans te geven. Dat is het goede nieuws. Het slechte nieuws? Volgens EuroGamer is deze gratis proefversie alleen beschikbaar voor inwoners van Europa, met name voor gamers in het VK.

Image
Image

Als je echter in Engeland bent en het onlangs uitgebrachte kattensim/adventure-spel Stray wilt spelen, naast vele andere titels, lijkt het aanmelden voor de gratis proefversie vrij moeiteloos te gaan, met een duidelijk gemarkeerde optie beschikbaar direct op de splash-pagina.

Deze proefversies worden niet weergegeven als je een bestaande PlayStation Plus-abonnee bent, zelfs niet als je je abonneert op het basisabonnement van Essential. Bovendien word je automatisch ingeschreven voor een langer betaald abonnement als je niet annuleert voor het einde van je zeven gratis dagen.

Image
Image

Als je je aanmeldt voor de proefperiode, kies je het plan dat van kracht wordt wanneer de proefperiode afloopt, waarbij je kunt kiezen uit een maand, drie maanden of een heel jaar. Het is vermeldenswaard dat Sony kortingen opneemt als u kiest voor de langere abonnementen.

De Japanse elektronicagigant heeft niet aangekondigd of deze gratis proefversie ook naar de rest van de wereld zal komen, dus in de VS gevestigde gamers wachten voorlopig af.

PlayStation Plus-abonnementen ontvingen deze maand een hele reeks AAA-titels, van de eerder genoemde Stray tot Final Fantasy 7 Remake Intergrade en Marvel's Avengers.

Aanbevolen: