Apple TV+ komt naar Xfinity, biedt gratis previews

Apple TV+ komt naar Xfinity, biedt gratis previews
Apple TV+ komt naar Xfinity, biedt gratis previews
Anonim

De uitrol is begonnen voor Apple TV+ op de Xfinity-apparaten van Comcast - te beginnen met de Xfinity X1, Xfinity Flex en XClass TV en in de komende weken uit te breiden naar alle andere in aanmerking komende apparaten.

Comcast heeft zijn plannen aangekondigd - die al aan de gang zijn - om Apple TV+ beschikbaar te maken voor zijn Xfinity-klanten, compleet met gratis proefversies en preview-opties. Peter Stern, Apple's Vice President of Services, verklaarde in het persbericht: "Apple TV+ biedt programma's van de hoogste kwaliteit van de beste makers ter wereld… Ons werk met Comcast verlicht die ervaring voor tientallen miljoenen nieuwe apparaten, en we zijn blij dat zoveel Comcast-klanten een boeiende manier hebben om te genieten van hun nieuwe favoriete programma's op Apple TV+."

Image
Image

Xfinity-klanten hoeven echter niet te beslissen of ze lid willen worden, puur op basis van de drukte rond de shows. Degenen die niet zijn geabonneerd op de streamingdienst van Apple hebben de mogelijkheid van een gratis proefperiode van drie maanden als ze zich aanmelden om het vóór 25 april uit te proberen.

Bovendien kunnen Xfinity-gebruikers vanaf 15 maart tot en met 21 maart gratis de eerste seizoenen van verschillende series bekijken. Er is niet eens een aanmeldingsvereiste - de optie om ze uit te checken is er gewoon.

Image
Image

Als je Xfinity hebt en wilt kijken wat Apple TV+ beschikbaar heeft, kun je de spraakafstandsbediening gebruiken om "Apple TV Plus" te zeggen of de naam van een specifieke show die je wilt bekijken.

Apple TV+ is nu beschikbaar voor gebruikers van Xfinity X1, Xfinity Flex en XClass TV.

Aanbevolen: