One UI Watch4.5-update verhoogt toegankelijkheid en gemak

One UI Watch4.5-update verhoogt toegankelijkheid en gemak
One UI Watch4.5-update verhoogt toegankelijkheid en gemak
Anonim

De volgende iteratie van Samsung's One UI Watch-besturingssysteem - One UI Watch4.5 - is in aantocht, en verschillende gemaks-/toegankelijkheidsverbeteringen staan op de lijst met functies.

Een nieuwe aankondiging beschrijft enkele van de veranderingen in de bruikbaarheid en toevoegingen die Samsung plant voor One UI Watch4.5, waarvan het bedrijf zegt dat het typen en bellen nog gemakkelijker moet maken. Het aanpassen van de wijzerplaat wordt een beetje uitgebreid, zodat je meerdere lay-outs met hetzelfde basisontwerp kunt vasthouden en tegelijkertijd kleine persoonlijke aanpassingen kunt maken aan elk opgeslagen gezicht.

Image
Image

Behalve de schoonheid, zal er ook een optie zijn voor een volledig QWERTY-toetsenbord voor gebruikers die misschien liever iets meer vertrouwds hebben. Schakelen tussen de standaard- en QWERTY-lay-outs kan op elk moment worden gedaan, zelfs midden in een bericht. De update bevat ook ondersteuning voor dual-sim voor uw Galaxy Watch, zodat u de standaard-simkaart kunt instellen en naar eigen inzicht kunt wisselen.

Toegankelijkheidswijzigingen beginnen met de mogelijkheid om het horlogedisplay in te stellen op de gewenste kleurtint en het contrast aan te passen om alles beter leesbaar te maken. Transparantie, vervagingseffecten en animaties kunnen ook worden verfijnd om visuele rommel te verminderen en uw ogen op een andere manier gemakkelijker te maken.

Image
Image

Bluetooth-audio krijgt ook meer verfijnde controle, met een optie om de audio-uitgang links/rechts aan te passen. Zelfs aanraakinvoer zal beter kunnen worden aangepast om rekening te houden met langere drukken, meerdere tikken, en kan worden verteld om mogelijke onbedoelde interacties te negeren. En deze toegankelijkheidsopties zullen in één menu worden gestopt, waardoor Samsung denkt dat ze gemakkelijker te vinden en te gebruiken zijn.

One UI Watch4.5 zal naar verwachting een openbare release krijgen in Q3 2022. De 4.5-update zal compatibel zijn met Galaxy Watch4, Galaxy Watch4 Classic en toekomstige releases in de Galaxy Watch-serie.

Aanbevolen: