Een Bluetooth-headset koppelen aan een iPhone

Inhoudsopgave:

Een Bluetooth-headset koppelen aan een iPhone
Een Bluetooth-headset koppelen aan een iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Ga op de iPhone naar Instellingen > Bluetooth > schakel Bluetooth in. Uw headset zou in de koppelingsmodus moeten gaan.
  • Ga vervolgens op de iPhone naar Bluetooth instellingen en tik op de naam van je headset.

Dit artikel legt uit hoe je een Bluetooth-headset koppelt aan een iPhone met iOS 7 of hoger.

Een Bluetooth-headset koppelen aan een iPhone

Zorg ervoor dat zowel uw smartphone als uw Bluetooth-headset voldoende batterijlading hebben voordat u begint.

  1. Op je iPhone, open Instellingen, tik vervolgens op Bluetooth en schakel de Bluetooth in tuimelschakelaar.

    Image
    Image
  2. Je kunt ook Bluetooth inschakelen via het Control Center. Veeg omhoog vanaf de onderkant van het scherm en tik vervolgens op het Bluetooth-pictogram. De knop wordt blauw wanneer de functie actief is.

    Image
    Image
  3. Veel headsets gaan automatisch in de koppelingsmodus wanneer u ze voor het eerst inschakelt. Raadpleeg de gebruikershandleiding om te zien hoe u het accessoire in de koppelingsmodus zet.
  4. Zodra de headset zich in de koppelingsmodus bevindt, zou uw iPhone deze moeten ontdekken. Je ziet de naam van de headset verschijnen onder de lijst met apparaten op het Bluetooth instellingenscherm. Tik op de naam van de headset en de iPhone maakt er verbinding mee.

    Op dit scherm is Mijn apparaten een lijst met dingen waarmee je in het verleden verbinding hebt gemaakt. Andere apparaten bevat apparaten die binnen bereik zijn, maar je hebt deze nog niet eerder gebruikt.

    Sommige headsets kunnen u vragen een pincode in te voeren om het koppelen te verifiëren. De fabrikant van de headset moet het nummer verstrekken dat u nodig hebt.

    Image
    Image
  5. Nu kunt u de headset gaan gebruiken.

Gesprekken voeren met uw Bluetooth-headset

Als u wilt bellen met uw Bluetooth-headset, kiest u het nummer zoals u dat gewend bent. Als u een headset gebruikt die spraakopdrachten accepteert, kunt u mogelijk met uw stem bellen.

Nadat u het nummer hebt ingevoerd dat u wilt bellen, krijgt u op uw iPhone een lijst met opties te zien. U kunt ervoor kiezen om uw Bluetooth-headset, uw iPhone of de luidspreker van de iPhone te gebruiken om te bellen. Tik op het pictogram Bluetooth-headset en de oproep gaat daarheen. Nu zou je verbonden moeten zijn.

U kunt het gesprek beëindigen door de knop op uw headset te gebruiken of door op de knop End Call op het iPhone-scherm te tikken.

Gesprekken aannemen met uw Bluetooth-headset

Als er een oproep binnenkomt op uw iPhone, kunt u deze rechtstreeks vanaf uw Bluetooth-headset beantwoorden door op de juiste knop te drukken. De meeste Bluetooth-headsets hebben hiervoor een primaire knop. Als u niet zeker weet waarop u moet drukken, raadpleeg dan de producthandleiding.

U kunt het gesprek beëindigen door de knop op uw headset te gebruiken of door op het pictogram End Call op het scherm van de iPhone te tikken.

Aanbevolen: