Ikea brengt nieuwe verborgen draadloze oplader uit

Ikea brengt nieuwe verborgen draadloze oplader uit
Ikea brengt nieuwe verborgen draadloze oplader uit
Anonim

Ikea heeft een nieuwe draadloze oplader uitgebracht die aan de onderkant van je bureau of tafel kan worden bevestigd, waardoor bijna elk oppervlak in een draadloze oplader verandert.

Ikea gaat dieper in op draadloos opladen en brengt een nieuwe draadloze oplader uit die aan de onderkant van zowat elk bureau of elke tafel kan worden bevestigd. De Sjömärke kost $ 39,99 en creëert een draadloze Qi-oplaadhotspot onder het oppervlak waarmee hij is verbonden.

Image
Image

In tegenstelling tot de meeste Qi-oplaadpads, die fysieke items zijn die over je bureau zijn gelaagd, is de Sjömärke een 7-inch bij 3-inch aluminium en plastic oplader die zowel door hout als plastic werkt. Je kunt het met dubbelzijdig plakband of schroeven aan het oppervlak bevestigen.

Ikea raadt aan om het te gebruiken op oppervlakken met een dikte tussen 3/8 en 7/8 inch om problemen te voorkomen met het verzenden van het elektrische signaal van het apparaat naar je telefoon.

De oplader is ook voorzien van een 1,8 meter lange stroomkabel, die je ruimte zou moeten geven om hem op verschillende tafels of planken te plaatsen als dat nodig is. Bovendien heeft het apparaat een LED-indicator en temperatuur- en stroombewaking, volgens The Verge.

Het is onduidelijk hoe goed de oplader zal werken in vergelijking met meer traditionele Qi draadloze oplaadstations, maar het geeft gebruikers in ieder geval een aantal opties om lelijke opladers te verbergen in hun huidige inrichting.

Aanbevolen: