Anker brengt nieuwe soundcore-frames uit

Anker brengt nieuwe soundcore-frames uit
Anker brengt nieuwe soundcore-frames uit
Anonim

Consumentenelektronicabedrijf Anker Innovations brengt een reeks brillen uit die ook dienst doen als muziekluisterapparaten onder het merk Soundcore.

De Soundcore Frames hebben vier luidsprekers en een audioprocessor over de twee armen die meeslepende openluchtaudio bieden en buitengeluid blokkeren. Volgens de productwebsite is de bril aanpasbaar, met een afneembaar voorframe waarmee je verschillende stijlen kunt mixen en matchen.

Image
Image

The Frames zijn voorzien van het OpenSurround-systeem van het bedrijf, dat de hoofdluidspreker voor het oor plaatst en een andere erachter om het geluid te versterken. Ze hebben zelfs een on-ear draagdetectie die automatisch de audio pauzeert wanneer de bril wordt verwijderd.

Je kunt ook bellen of deelnemen aan onlinevergaderingen met de Soundcore Frames, omdat ze kunnen worden gekoppeld aan een smartphone, tablet of pc via de Soundcore-app en ruisonderdrukkende microfoons bevatten. Tijdens een gesprek activeert de bril automatisch een privé-luistermodus die voorkomt dat geluid weglekt zodat anderen het kunnen horen.

Eigenaars kunnen aanraak- en spraakbedieningen instellen die kunnen worden gebruikt om muziek af te spelen of te pauzeren, oproepen te beantwoorden of het volume te wijzigen. Deze bedieningselementen kunnen ook worden geconfigureerd met de Soundcore-app.

Image
Image

Je kunt vanaf 1 november een paar Soundcore Frames kopen bij je plaatselijke Best Buy of in de bedrijfswinkel. Als u online koopt, wordt de bestelling op of na 15 november verzonden.

Het voorframe en de armen kosten $ 199,99 en er zijn momenteel 10 beschikbare opties om uit te kiezen. Extra framemodellen worden in de komende weken uitgebracht met een prijskaartje van $ 49,99.

Aanbevolen: