Hoe ondertitels te krijgen op Amazon Prime Video

Inhoudsopgave:

Hoe ondertitels te krijgen op Amazon Prime Video
Hoe ondertitels te krijgen op Amazon Prime Video
Anonim

Wat te weten

  • Op de website: Start een video met beschikbare ondertitels, klik op het spraakballonpictogram en selecteer de taal die u wilt.
  • In de app: Druk op de options-knop op je controller of afstandsbediening > Sub titles > Off> Selecteer een taal.
  • Om voorinstellingen voor ondertitels te maken met verschillende tekstkleuren, formaten en effecten, navigeert u naar Amazon.com/cc en klikt u op Bewerken.

Dit artikel legt uit hoe je ondertitels kunt krijgen op Amazon Prime Video, inclusief hoe je ondertitels kunt inschakelen op de Amazon Prime-webspeler en de Amazon Prime-app.

Kun je ondertitels krijgen op Amazon Prime Video?

De meeste video's op Amazon Prime Video hebben ondertitels en vele bieden zelfs ondertitels in meerdere talen. De ondertitelingsfunctie is verbonden met de ondertitelingsfunctie en ze zijn op dezelfde plaats toegankelijk. Als zowel ondertitels als ondertitels beschikbaar zijn, kun je kiezen welke je wilt wanneer je ondertitels inschakelt.

Hier leest u hoe u ondertitels kunt krijgen op Amazon Prime Video op de webplayer:

  1. Speel een video af met beschikbare ondertitels.
  2. Klik op het Closed Caption of Sub titles (spraakballon) icoon.

    Image
    Image
  3. Klik op de taal die u wilt, bijv. Engels [CC].

    Image
    Image

    Als je geen opties in dit menu ziet, betekent dit dat de video geen ondertitels heeft. Sommige video's hebben meerdere taalopties, sommige hebben er maar één en andere hebben er helemaal geen.

  4. Ondertiteling is nu ingeschakeld.

    Image
    Image

Ondertiteling krijgen in de Amazon Prime Video-app en Smart TV's

Je kunt ook ondertitels inschakelen in de Prime Video-app op je streamingapparaat, zoals een Fire Stick, gameconsole of smart-tv.

Op sommige apparaten kun je ondertitels in- of uitschakelen in de instellingen van het apparaat zelf. Als uw afstandsbediening een CC-knop heeft, wordt de ondertiteling mogelijk meteen ingeschakeld. In andere gevallen moet u mogelijk naar de toegankelijkheidsopties navigeren in de apparaatinstellingen.

Hier leest u hoe u ondertitels kunt krijgen in de Amazon Prime Video-app:

  1. Speel een video af met beschikbare ondertitels.

    Image
    Image
  2. Als je niet zeker weet welke knop op je afstandsbediening of controller het Options menu opent, pauzeer dan de video.

    Image
    Image
  3. Druk op de Options knop op uw afstandsbediening en selecteer Sub titles.

    Image
    Image
  4. Selecteer Uit.

    Image
    Image

    Als de knop een taal zegt in plaats van Uit, betekent dit dat de ondertitels al aan staan.

  5. Selecteer de taal die u wilt, bijv. Engels [CC].

    Image
    Image
  6. Pas de ondertitelinstellingen aan als je wilt, of druk op Play.

    Image
    Image
  7. De ondertiteling staat nu aan.

    Image
    Image

Hoe krijg ik Engelse ondertitels op Amazon Prime?

Ondertitels op Amazon Prime worden ingeschakeld vanuit de taalinstellingen tijdens het bekijken van een video. Als een video ondertitels heeft, kun je de functie inschakelen door op het tekstballonpictogram in de webplayer te klikken of door op de optieknop op je controller te drukken en ondertitels te selecteren in de app.

Terwijl ondertitels worden in- en uitgeschakeld in de webplayer en app, kun je je Amazon Prime-ondertitels ook beheren op de Amazon-website. Met deze instellingsoptie kun je drie verschillende voorinstellingen voor ondertitels maken met verschillende tekstgroottes, kleuren en zelfs achtergrondkleuren, maar je kunt ondertitels niet echt in- en uitschakelen. Hier leest u hoe u uw Amazon Prime-ondertitels beheert:

  1. Navigeer naar Amazon.com/cc.

    Image
    Image
  2. Je hebt drie voorinstellingen om uit te kiezen, als je er een wilt wijzigen, klik dan op Bewerken.

    Image
    Image
  3. Kies de tekstkleur, grootte, lettertype, schaduw of omtrek, achtergrondkleur en achtergrondomtrek en klik vervolgens op Opslaan.

    Image
    Image
  4. Controleer je nieuwe voorinstellingen en ga door met bewerken totdat je tevreden bent.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe schakel je ondertitels uit op Amazon Prime op tv?

    Om ondertitels uit te schakelen als je de Amazon Prime-app op een tv gebruikt, pauzeer je het afspelen en druk je op Options op je afstandsbediening. Selecteer Sub titles > English CC (of uw huidig ingestelde taal), blader vervolgens omhoog en selecteer Off.

    Hoe schakel je ondertitels uit op Amazon Prime op een Roku?

    Druk op de Home-knop op uw Roku-afstandsbediening en selecteer vervolgens Settings in het menu op het scherm. Navigeer naar Toegankelijkheid > Ondertitelingsmodus en selecteer vervolgens Uit.

    Waarom werken ondertitels niet op Amazon Prime?

    Als je Amazon Prime-ondertitels niet werken, is er mogelijk een bug in de Amazon Prime-app, is er mogelijk een browserprobleem, zijn je ondertitels mogelijk uitgeschakeld of ondersteunt de film of show mogelijk geen ondertitels. Probeer de Amazon Prime-app opnieuw te starten, de webpagina opnieuw te laden of uw computer of streamingapparaat opnieuw op te starten.

Aanbevolen: