De gesplitste weergavemodus van Skype gebruiken in Windows 10

Inhoudsopgave:

De gesplitste weergavemodus van Skype gebruiken in Windows 10
De gesplitste weergavemodus van Skype gebruiken in Windows 10
Anonim

Wat te weten

  • Start Skype en log in. Selecteer More (drie stippen) > Schakel de modus voor gesplitste weergave in.
  • Elke keer dat u een contact selecteert onder Oproepen sectie, wordt er een nieuw venster geopend met het gesprek.
  • Versleep vensters om ze te verplaatsen. Selecteer Minimaliseren om een venster tijdelijk te verbergen.

Dit artikel legt uit hoe je Split View kunt gebruiken in Skype voor Windows 10, zodat je een uniek venster hebt voor elk gesprek en een apart venster voor je contactenlijst. De instructies hebben betrekking op Skype-versie 14 en hoger voor Windows 10.

Gesplitste weergavemodus inschakelen in Skype op Windows 10

De opdracht om Split View in te schakelen staat onder het menu Meer in Skype. Hier is waar je het kunt vinden.

  1. Voer Skype in bij Windows Search en selecteer vervolgens Open wanneer de resultaten vol zijn.

    Image
    Image
  2. Selecteer Aanmelden of aanmaken en voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in de volgende vensters in.

    Image
    Image
  3. Selecteer het horizontale weglatingsteken menu in de rechterbovenhoek van het contactvenster en selecteer vervolgens Gesplitste weergavemodus inschakelen.

    Image
    Image
  4. Om de modus Gesplitste weergave uit te schakelen, selecteert u het menu met horizontale ellips in de rechterbovenhoek van het contactvenster en selecteert u vervolgens Gesplitste weergavemodus uitschakelen.

    Image
    Image

Gesplitste weergave gebruiken in Skype voor Windows 10

Nadat je Split View hebt geactiveerd, heb je meer opties om je Skype-gesprekken te bekijken. Dit is wat u met de functie kunt doen nadat deze is ingeschakeld.

  1. Open bestaande gesprekken of selecteer een contact om een nieuwe te starten. Als Split View is ingeschakeld, wordt er elke keer dat u een contact selecteert onder de Calls sectie, een nieuw venster geopend dat het gesprek bevat. Uw contactenlijst blijft gescheiden, in tegenstelling tot de standaardweergave, die een lijst met contacten in het linkerdeelvenster heeft, terwijl een enkel, geselecteerd gesprek in het rechterdeelvenster wordt weergegeven.

    Image
    Image
  2. Sleep bij elk gesprek in een apart venster vensters op het bureaublad om vensters naar een andere locatie te verplaatsen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Minimaliseren om een venster tijdelijk te verbergen zonder het te sluiten.

    Image
    Image
  4. Wanneer vensters zijn geminimaliseerd, kunt u een venster openen vanuit de taakbalk door de muisaanwijzer op het Skype-pictogram te plaatsen en het gewenste venster te selecteren uitbreiden.

    Image
    Image

Wat is de gesplitste weergavemodus van Skype?

De Skype Split View-modus is een alternatieve manier om de communicatiedienst te gebruiken. Het houdt je gesprekken georganiseerd, dus je bent niet afhankelijk van pushmeldingen en rommelt niet met meerdere contacten en chats.

In tegenstelling tot de standaardweergave, die alles in één venster plaatst, maakt de modus Split View een uniek venster voor elk gesprek en een apart venster voor uw contactenlijst. Als het actief is, kun je elk paneel tegelijkertijd zien. Door gesprekken op deze manier naast elkaar te plaatsen, blijf je op de hoogte van je chats zonder rond te hoeven zoeken om nieuwe berichten te vinden.

Aanbevolen: