Facebook Messenger test nieuwe functie voor gesplitste betalingen

Facebook Messenger test nieuwe functie voor gesplitste betalingen
Facebook Messenger test nieuwe functie voor gesplitste betalingen
Anonim

Facebook Messenger test een nieuwe 'Split Payments'-functie waarmee je betalingen kunt verdelen tussen je vrienden en familie.

Volgens de aankondiging wil Split Payments het dekken van de kosten van rekeningen en andere uitgaven gemakkelijker en sneller maken. Je kunt betalingen gelijk verdelen of het bedrag aanpassen voor elke persoon in je groep.

Image
Image

De details van de betaling worden gedetailleerd weergegeven in een Messenger-groepschat. Gesplitste betalingen worden volgende week uitgerold voor Amerikaanse gebruikers; er is geen melding gemaakt van andere regio's.

Split Payments maakt deel uit van de voortdurende ondersteuning voor Facebook Pay, die in 2019 uitkwam toen Meta een manier zocht om een betalingssysteem op te zetten voor zijn vele apps. In juni 2021 heeft Facebook Messenger QR-codes en betalingslinks toegevoegd voor mensen die geld willen aanvragen of verzenden via de app.

Andere toevoegingen aan de app werden ook geïntroduceerd in deze functiebundel. Facebook Messenger werkte samen met bekende makers van inhoud om twee nieuwe filters naar Group Effects te brengen. Je kunt roy alty worden en een kroon op je hoofd krijgen met het nieuwe King Bach-filter of je vrienden misleiden door een slechte connectie te faken met het verwarrende gelijknamige Zach King-filter.

Image
Image

De laatste update bevat nieuwe toevoegingen aan de Soundmoji-functie van de app. Soundmoji's zijn in wezen emoji's met geluid, waarvan één gebaseerd is op het nieuwe album van Taylor Swift Red en twee andere geïnspireerd op de populaire Netflix-serie Stranger Things.

Aanbevolen: