Apple's grootste productlijn ooit komt eraan

Apple's grootste productlijn ooit komt eraan
Apple's grootste productlijn ooit komt eraan
Anonim

Er wordt gefluisterd dat Apple zich opmaakt voor de release van zijn grootste productassortiment tot nu toe, inclusief nieuwe iPhones en iPads, Silicon-processors, Macs en nog veel meer.

In zijn Bloomberg-nieuwsbrief suggereert de bekende tech-journalist Mark Gurman (die een geschiedenis heeft van solide voorspellingen voor Apple-apparaten) dat we tussen dit najaar en de eerste helft van 2023 de grootste Apple-productreeks in de geschiedenis zouden kunnen zien. zou naar verluidt de iPhone 14 bevatten, meer Macs met de nieuwe M2-chip, een M3-chip en meer.

Image
Image

Gurman's bronnen zeggen dat de iPhone 14 Pro een " altijd aan"-functie voor het scherm zal bevatten, waarmee verschillende widgets op het scherm kunnen worden weergegeven, vergelijkbaar met een Apple Watch. De 14 Pro zal naar verluidt ook worden geleverd met verbeterde camerasystemen aan de voor- en achterzijde en zal een A16-chip gebruiken voor snellere verwerking ten opzichte van oudere modellen.

Nieuwe 11-inch en 12,9-inch iPad-modellen met de nieuwe M2-chip zullen naar verwachting ook dit jaar worden onthuld. Gurman kreeg ook te horen dat de M2 zal verschijnen in nieuwe Mac mini- en Pro Mac mini-modellen, samen met 14-inch en 16-inch MacBook Pro's. Een M2 Ultra en M2 Extreme MacBook Pro worden ook verwacht.

Image
Image

De opvolger van de M2, M3, is volgens Gurman ook in ontwikkeling. De verwachting is dat Apple een nieuwe 13-inch en 15-inch MacBook Air, een nieuwe iMac en mogelijk een nieuwe 12-inch laptop zal aankondigen en uitbrengen om te pronken met de nieuwe chip. Bijkomend gerommel is het gebruik van M2 in de aankomende AR-headset van Apple, drie nieuwe Apple Watch-varianten en een grotere HomePod met een bijgewerkt scherm.

Tot nu toe zijn er geen concrete releasedatums voor deze nieuwe Apple-apparaten, maar Gurman verwacht ze allemaal binnen de komende 12 maanden te zien.

Aanbevolen: