OPPO's nieuwe Find X5-serie smartphones komen eraan

OPPO's nieuwe Find X5-serie smartphones komen eraan
OPPO's nieuwe Find X5-serie smartphones komen eraan
Anonim

OPPO heeft zijn volgende vlaggenschip-smartphoneserie onthuld, de Find X5, die beschikt over 4K Ultra-nachtvideo (naast andere functies) en binnenkort beschikbaar zal zijn.

De videopresentatie van vandaag introduceerde zowel de OPPO Find X5 als de OPPO Find X5 Pro, waarbij de Find X5 Pro de wat geavanceerdere (en duurdere) van de twee modellen is. Het heeft het soort functies dat je zou verwachten van een 'Pro'-model, zoals een iets groter scherm met een hogere resolutie, meer RAM en een betere GPU.

Image
Image

Maar het is het Hasselblad-camerasysteem, dat hetzelfde is tussen de Find X5 en de Find X5 Pro, waar OPPO de meeste tijd aan besteedde aan detaillering. Beide telefoons hebben een primaire camera van 50 MP aan de achterkant, een ultragroothoekcamera van 50 MP, een telelens van 13 MP en een camera aan de voorkant van 32 MP, naast de algehele cameraresolutie en -kwaliteit.

OPPO behandelde ook de mogelijkheden van beide telefoons om 4K-nachtvideo te verwerken, mogelijk gemaakt door de MariSilicon X-beeldvormings-NPU. Iets dat volgens OPPO heldere en kleurrijke video kan produceren bij lichtniveaus onder de 5 lux. Ter referentie: de aanbevolen hoeveelheid licht voor gerichte visuele taken zoals lezen is 100 tot 300 lux.

Image
Image

Beide OPPO Find X5-modellen kunnen vandaag rechtstreeks bij OPPO worden besteld en zijn vanaf 14 maart verkrijgbaar in Glaze Black of Ceramic White.

Wat de prijs betreft, de Find X5 kost € 999 (ongeveer $1.112) en de Find X5 Pro kost €1299 (ongeveer $1.446).

Aanbevolen: