Een Xbox-cadeaubon inwisselen

Inhoudsopgave:

Een Xbox-cadeaubon inwisselen
Een Xbox-cadeaubon inwisselen
Anonim

Xbox-cadeauboncodes zijn een speciale reeks cijfers en letters die kunnen worden gebruikt om winkeltegoed toe te voegen aan een account voor het kopen van digitale producten. Hier leest u hoe u een Xbox-code inwisselt voor videogames, apps, films en tv-afleveringen op Xbox One en Xbox Network.

Hoe Xbox-codes inwisselen

Omdat het accountsysteem dat wordt gebruikt op Xbox One-consoles hetzelfde is dat wordt gebruikt voor de Microsoft Store op Windows 10-computers, kan geld dat via een Xbox One-inwisselcode aan een Xbox-account wordt toegevoegd, ook worden gebruikt op een Windows 10-apparaat hetzelfde account gebruiken.

Als u bijvoorbeeld een Xbox One-cadeauboncode inwisselt voor $ 50 op uw Xbox One-console, kunt u $ 30 gebruiken om een Xbox One-game te kopen en vervolgens de resterende $ 20 gebruiken om een app of film op uw Windows te kopen 10 computer.

Microsoft- en Xbox-accounts zijn hetzelfde. Ze gebruiken gewoon verschillende namen, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt.

Omdat Windows en Xbox beide Microsoft-accounts gebruiken, kun je Xbox One-cadeauboncodes inwisselen op Windows 10 en Microsoft-cadeaubonnen inwisselen op een Xbox One.

Xbox Live Gold-codes inwisselen

Xbox Live Gold-inwisselcodes zijn vergelijkbaar met Xbox- en Microsoft-cadeauboncodes, maar in plaats van tegoed toe te voegen aan een Microsoft-account dat kan worden besteed aan digitale aankopen, wordt een Xbox Live Gold-abonnement geactiveerd of wordt de duur van een huidige.

Xbox Network-cadeauboncodes kunnen op exact dezelfde manier worden ingewisseld als de Xbox- en Microsoft-codes.

Xbox-cadeauboncodes inwisselen op internet

Een van de gemakkelijkste manieren om een Xbox-code in te wisselen, is via de Microsoft-website. Het enige wat u hoeft te doen is naar verlossen.microsoft.com te gaan, uw code in te voeren en Volgende te selecteren om het tegoed onmiddellijk aan uw account toe te voegen.

Voordat u de inwisselcode invoert, moet u ervoor zorgen dat u bent aangemeld bij het juiste Microsoft-account door de avatar van uw account in de rechterbovenhoek van de webpagina te controleren.

Xbox-cadeauboncodes inwisselen op Xbox One

Xbox One-cadeaubonnen kunnen ook op elke Xbox One-console worden ingewisseld via de volgende methode:

  1. Zet je Xbox One aan en log in als je dat nog niet hebt gedaan.

    Image
    Image
  2. Druk vier keer op RB op je Xbox-controller om naar het tabblad Store te gaan.

    Image
    Image
  3. Markeer Gebruik een code en druk vervolgens op de A-knop op de controller.

    Image
    Image
  4. Druk op A om het schermtoetsenbord te activeren en voer je Xbox- of Windows-cadeaucode in.

    Image
    Image

    Het e-mailadres dat aan uw Xbox-account is gekoppeld, wordt boven het witte veld weergegeven. Als het e-mailadres onjuist is, bent u mogelijk als iemand anders ingelogd. Om van account te wisselen, druk je op de Xbox-knop op je controller en selecteer je je profiel in het linkermenu.

  5. Druk op B om van het toetsenbord af te komen.

    Image
    Image
  6. Gebruik de pijltjestoetsen of joystick om de Next knop te markeren en druk op A om de code te bevestigen. Het wordt nu toegevoegd aan uw account.

    Image
    Image

Xbox-cadeauboncodes inwisselen met de Xbox-apps

Er zijn officiële Xbox-apps voor iOS-, Android- en Windows 10-smartphones, tablets en andere apparaten. Deze kunnen ook worden gebruikt om Microsoft- en Xbox-cadeauboncodes in te wisselen.

  1. Open de Xbox-app op je apparaat. Tik op Hamburger Menu in de linkerbovenhoek om het menu te openen.
  2. Tap Microsoft Store > Code inwisselen.
  3. Voer uw code in het veld in en tik op Volgende.

    Image
    Image

Xbox-cadeauboncodes inwisselen op Windows 10

Om een Xbox- of Microsoft-code in te wisselen op een Windows 10-tablet of -computer, moet je ervoor zorgen dat je bent ingelogd met hetzelfde Microsoft-account als op je Xbox One-console en doe je het volgende:

  1. Open de Microsoft Store-app op uw Windows 10-computer of laptop.
  2. Selecteer de ellipsis in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  3. Selecteer Code inwisselen.

    Image
    Image
  4. Voer uw Microsoft- of Xbox-inwisselcode in het veld in. Selecteer Volgende om het tegoed aan uw account toe te voegen.

    Image
    Image

Aanbevolen: