Hoe maak je een Instagram Best Nine-collage

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een Instagram Best Nine-collage
Hoe maak je een Instagram Best Nine-collage
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Top Negen voor Instagram. Voer in het veld Instagram-ID uw gebruikersnaam > in Continue.
  • Nadat je negen beste Instagram-collages zijn geladen, selecteer je Square > klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en sla deze op je apparaat op.
  • Start vervolgens de Instagram-app en maak een nieuw bericht zoals je normaal zou doen.

Dit artikel legt uit hoe je de Top Nine Instagram Collage-post maakt, een populaire Instagram-trend met een enkele afbeelding met kleinere versies van de negen meest gelikete afbeeldingen die het afgelopen kalenderjaar vanuit een account zijn gepost.

Een top negen Instagram-fotocollage maken

Volg deze stappen om een Top Negen Instagram-fotocollage te maken:

  1. Om een Instagram-fotocollage te maken, heb je een actief Instagram-account nodig met minimaal negen berichten van het vorige kalenderjaar, een webbrowser en een internetverbinding.

    Je account moet zijn ingesteld op Openbaar om dit te laten werken. Om deze instelling in de Instagram-app te wijzigen, tikt u op Instellingen > Privacy > Accountprivacy en schakelt uuit Private Account Je kunt je Instagram-account weer privé maken zodra je je Top Nine Instagram-collageafbeelding hebt.

  2. Open je favoriete webbrowser en ga naar topnine.co.
  3. Voer je gebruikersnaam in het veld Instagram ID in.

    Image
    Image

    Het is niet nodig om de ' @.' Verwijder ook eventuele spaties.

  4. Selecteer Doorgaan.
  5. De website ha alt je Instagram-postgegevens op. Dit kan enkele seconden tot enkele minuten duren.

    Selecteer niets terwijl dit proces wordt voltooid en vernieuw de webpagina niet.

  6. Nadat je negen beste Instagram-collages zijn geladen, selecteer je Square. Dit geeft je een schone afbeelding zonder extra tekst.
  7. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en sla deze op uw apparaat op.

    Als je een computer gebruikt, stuur je het afbeeldingsbestand naar je iOS- of Android-apparaat met de Instagram-app geïnstalleerd. Dit kan via e-mail of door het te uploaden naar een cloudservice zoals OneDrive, Dropbox of Google Drive.

  8. Open de Instagram-app op je iOS- of Android-smartphone of -tablet en maak een nieuw bericht zoals je normaal zou doen, en zorg ervoor dat je je recent gemaakte Instagram-fotocollage als je afbeelding selecteert.

Beste Instagram Top 9-creatiemethoden

Een populaire manier om een collage te maken van je negen meest geliefde Instagram-foto's is door een app of website te gebruiken die gespecialiseerd is in deze functie.

Er zijn verschillende app-opties voor iOS en Android, naast een aantal websites. Controleer het volgende voordat u een service kiest om uw collage te maken:

  • Vraagt het om uw e-mailadres? Sommige diensten verzamelen uw e-mailadres voor marketingdoeleinden. Als je je zorgen maakt over privacy, vermijd dan diensten zoals deze.
  • Laat het een watermerk achter? Sommige Instagram-collageservices sluiten een watermerk in over de voltooide afbeelding waardoor deze onbruikbaar wordt. Websites en apps die dit doen, brengen vaak kosten in rekening om het watermerk te verwijderen.
  • Vraagt het om je Instagram-inloggegevens? Collage-apps en websites die inloggegevens vereisen, hebben ervoor gezorgd dat Instagram-accounts zijn afgesloten of vergrendeld vanwege verdacht gedrag veroorzaakt door het proces voor het maken van collages.

De gemakkelijkste en veiligste manier om een Best Nine Instagram-collage te maken, is door Top Nine op een computer, tablet of smartphone te gebruiken. De onderstaande instructies behandelen deze methode.

Aanbevolen: