Hoe Google Home te gebruiken met je iPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Google Home te gebruiken met je iPhone
Hoe Google Home te gebruiken met je iPhone
Anonim

Wat te weten

  • Installeer en start de Google Home iOS-app op je iPhone of iPad.
  • Selecteer Get Started en log in. Selecteer Set Up en volg de app-instructies.
  • Zeg "Hey Google" of "OK Google" gevolgd door een vraag, verzoek of commando wanneer de installatie is voltooid.

Dit artikel legt uit hoe je Google Home instelt en gebruikt met je iPhone. Instructies zijn van toepassing op slimme Google Home-luidsprekers en iOS-apparaten met OS 11.0 en hoger.

Hoe Google Home te verbinden met een iPhone of iPad

Smart-speakers van Google Home spelen muziek af, beantwoorden vragen en bedienen verschillende slimme gadgets die in een huis zijn geïnstalleerd. Google Home vertrouwt op Google Assistant, vergelijkbaar met de manier waarop Amazon Echo vertrouwt op Alexa en Apple-apparaten gebruiken Siri.

De mobiele Google Home-app bestuurt slimme Google Home-luidsprekers en is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten. Hier leest u hoe u Google Home en Google Assistant instelt en gebruikt met uw iPhone of iPad.

Om je Google Home-smartspeaker aan je iPhone of iPad te koppelen, heb je Bluetooth ingeschakeld, een internetverbinding en een beveiligd wifi-netwerk nodig. Het iOS-apparaat moet zijn verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als het Google Home-apparaat.

  1. Verbind je iPhone (of iPad) met het wifi-netwerk dat je gebruikt met de slimme Google Home-speaker.
  2. Sluit de Google Home-smartspeaker aan. Nadat het opstart, geeft het je de opdracht om de Google Home-app op een mobiel apparaat uit te voeren.

  3. Download en installeer de Google Home iOS-app op je iPhone of iPad. Start de app wanneer deze klaar is.
  4. Selecteer in het welkomstscherm van de app Aan de slag.
  5. Bevestig je Google-account of selecteer Gebruik een ander account om in te loggen op een ander account. Kies na bevestiging OK.

    Image
    Image
  6. Als Google Home het apparaat vindt, selecteert u het pictogram Set Up en volgt u de installatie-instructies.

    Als Google Home het apparaat niet heeft gevonden, selecteert u het plusteken (+) in de linkerbovenhoek en selecteert u vervolgens Apparaat instellen> Nieuwe apparaten instellen.

  7. Google Home vraagt: "Waar is dit apparaat?" Selecteer de naam van de kamer waar de spreker wordt bewaard, zoals Office, Badkamer, Den,Eetkamer , of Woonkamer.

  8. Kies het wifi-netwerk dat je wilt gebruiken om Google Home in te stellen en selecteer vervolgens Volgende. Voer uw wifi-wachtwoord in en selecteer Connect.

    Image
    Image
  9. Nadat Google Home verbinding heeft gemaakt met wifi, stelt u de Google Assistent in. Wanneer Google om apparaatinformatie en audio- en activiteitsrechten vraagt, selecteert u Yes I'm In voor elk.
  10. Leer de Google Assistent om je stem te herkennen. Volg de aanwijzingen op het scherm. Wanneer Voice Match is voltooid, selecteert u Doorgaan.
  11. Kies een Assistent-stem. Tik op de stem die je verkiest.

    Image
    Image
  12. In het scherm Persoonlijke resultaten toestaan selecteert u Toestaan om Google Home en de Assistent toegang te verlenen tot persoonlijke informatie vanaf uw smartphone of tablet indien nodig.

  13. Met het Muziekservices toevoegen-scherm kun je een koppeling maken naar een muziekservice waarmee je een account hebt, zoals Spotify of Pandora.

    Apple Music en iTunes zijn niet compatibel met Google Home. Er zijn manieren om dit te omzeilen en Apple Music te spelen op Google Home.

  14. Vanuit het Add Your Video Services scherm, selecteer het plusteken (+) om een videodienst zoals Netflix te koppelen.

    Image
    Image
  15. Voeg op het Almost Done-scherm betalingsinformatie toe om online aankopen te autoriseren met behulp van verbale commando's.
  16. Google Home kan een nieuwe update installeren als deze beschikbaar is. Als het klaar is, is Google Home verbonden met je iPhone en kun je spraakopdrachten geven.

    Als je problemen ondervindt bij het instellen van een Google Home-speaker, ga dan naar de website voor probleemoplossing van Google.

Image
Image

Spreek je mond en begin Google Home te gebruiken

Google Home houdt de kamer in de gaten en luistert continu naar een spraakopdracht, zoals Hey Google of OK Google. Wanneer het de spraakopdracht hoort, wordt het geactiveerd en luistert het naar uw vraag, verzoek of commando.

Als je wilt dat Google Home even pauzeert en niet meer luistert, zet je de aan/uit-schakelaar aan de onderkant van de luidspreker uit.

Koppel compatibele slimme apparaten

Als je slimme apparaten wilt bedienen die compatibel zijn met Google Home, koppel je die apparaten aan de Google Home-luidspreker met behulp van de mobiele Google Home-app op je iPhone of iPad.

Bedien een smartapparaat nadat je het hebt gekoppeld met verbale commando's. Zeg bijvoorbeeld na het koppelen van het Philips Hue-verlichtingssysteem: "Hey Google, doe de woonkamerverlichting aan" of "Ok Google, dim de woonkamerverlichting met 50 procent."

Beperkingen van het gebruik van Google Home met iOS-apparaten

Hoewel Google Home goed werkt met een iOS-apparaat, zijn deze slimme luidsprekers niet volledig compatibel met alle apps en services in het Apple-ecosysteem, zoals iTunes en Apple Music.

Overweeg om de Apple HomePod slimme luidspreker te gebruiken als u volledige Siri-compatibiliteit wilt of als u Apple HomeKit-smartapparaten in uw huis wilt installeren. HomePod werkt ook naadloos samen met iTunes, de Muziek-app, de Apple Music-service en Apple TV.

FAQ

    Hoe wijzig ik mijn Google Maps-thuisadres op een iPhone?

    Ga in de Google Maps-app naar Maps > Saved > Uw lijsten > Labeled > Home of Work en typ het nieuwe adres.

    Hoe stel ik een Google Home Mini in op een iPhone?

    Je hebt geen Android nodig om een Google Home Mini- of Nest-apparaat te gebruiken. Open Google Home op uw iPhone, tik op Aan de slag en log in. Tik op Instellen en volg de aanwijzingen.

    Hoe meld ik me af bij de Google Home-app op een iPhone?

    Ga in Safari naar www.google.com. Tik op je profielafbeelding in de rechterbovenhoek en selecteer Afmelden. Als je in plaats daarvan Aanmelden ziet, ben je al uitgelogd.

Aanbevolen: