Dell's nieuwe monitoren zijn gemaakt voor werken op afstand

Inhoudsopgave:

Dell's nieuwe monitoren zijn gemaakt voor werken op afstand
Dell's nieuwe monitoren zijn gemaakt voor werken op afstand
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe monitoren van Dell hebben een knop om Microsoft Teams te starten.
  • Ze hebben ook een ingebouwde camera, luidsprekers en microfoon, en vermindering van blauw licht.
  • In de toekomst kan kantoortechnologie misschien meer thuiskantoorvriendelijk zijn.
Image
Image

De nieuwe schermen van Dell hebben een speciale knop om Microsoft Teams te starten, samen met ingebouwde microfoons en pop-upwebcams. Kortom, het zijn de perfecte monitoren voor werken op afstand tijdens quarantaine.

Dell noemt ze 's werelds eerste videoconferentiemonitors die gecertificeerd zijn voor Microsoft Teams', maar er is hier een nog belangrijker punt. Grote fabrikanten maken het veel gemakkelijker om vanuit huis te werken en verbonden te blijven. En met een alles-in-één-oplossing als deze hoef je niet langer de IT-afdeling te bellen om alles op te zetten.

Thuis + Werk

Meer van ons werken vanuit huis dan ooit tevoren dankzij de pandemie, en misschien blijven we daarna zo. Dit betekent dat we onze thuiskantoorruimtes moeten upgraden zodat ze passen bij onze werkelijke kantoorruimtes. Een deel daarvan is ervoor te zorgen dat onze ergonomische opstellingen goed genoeg zijn om ons gezond te houden, maar een ander deel is ervoor te zorgen dat onze technologie geschikt is voor het werk.

Grote fabrikanten maken het veel gemakkelijker om thuis te werken en verbonden te blijven.

"Aangezien [externe werknemers] op laptops zullen zitten, moet je hun toetsenbord van hun scherm scheiden", vertelde James Olander, oprichter en ontwerper van The Roost Stand, aan Lifewire in een e-mail. “Je kunt dit doen door: A) werknemers een externe monitor te bieden voor weergave op ooghoogte, en ze het toetsenbord/trackpad van hun laptop kunnen blijven gebruiken, of door B) hun laptopscherm op ooghoogte te brengen en hen een extern toetsenbord te geven en muis/trackpad.”

Dell-schermen

Microsoft Teams is een rivaal van Slack en beschikt over videoconferenties, zoals Zoom. Gebruik je een laptop op de keukentafel, dan heb je al alles wat je nodig hebt om in contact te blijven met collega's. Maar hoewel laptops prima zijn voor korte bursts, zijn ze een ergonomische nachtmerrie. De laptop zelf is prima, maar je moet het scherm echt op ooghoogte krijgen. De minst rommelige manier om dit te doen is via een dock en een externe monitor. Minst rommelig, dat wil zeggen, totdat u probeert een webcam, microfoon en luidsprekers op uw installatie aan te sluiten.

De alles-in-één beeldschermen van Dell zijn een zeer slimme oplossing. Ze hebben een minimale installatie nodig, dus je kunt (in theorie) aan de slag gaan door ze gewoon aan te sluiten.

Image
Image

BYOD IT

Deze bring-your-own-trend groeit al jaren gestaag. Vroeger nam je elke werklaptop en -telefoon die je kreeg. Dit kan worden gekozen door de IT-afdeling voor het gemak van administratie en reparatie, of door de inkoopafdeling omdat dit de goedkoopste optie was of de leverancier de beste smeergeld bood.

Toen kwam de iPhone en mensen wilden hun eigen apparaten gebruiken voor hun werk. Als je van je iPhone of Mac houdt, wil je hem echt niet op kantoor laten slopen. Dit heet BYOD, of Bring Your Own Device, en het is nu een vrij normale praktijk.

De alles-in-één beeldschermen van Dell zijn een zeer slimme oplossing.

Thuiswerken brengt echter enkele technische uitdagingen met zich mee. Ervan uitgaande dat je een werkruimte kunt vinden, heb je nog steeds andere behoeften dan die van het kantoor. Gear moet heel eenvoudig in te stellen zijn, zodat u de IT-persoon niet nodig heeft om het voor u te doen. En apparatuur moet worden ontworpen om beter in de thuisomgeving te passen.

Eén antwoord is natuurlijk consumententechnologie, die is ontworpen om door de gebruiker te kunnen worden ingezet. Maar hier komt Dell met een tussenoptie. Een alles-in-één apparaat dat speciaal is ontworpen voor gebruik op afstand. Dit is misschien wel het soort product waar we in 2021 meer van zullen zien.

Aanbevolen: