15 Beste gratis Spaanse spellen om je te helpen Spaans te leren

Inhoudsopgave:

15 Beste gratis Spaanse spellen om je te helpen Spaans te leren
15 Beste gratis Spaanse spellen om je te helpen Spaans te leren
Anonim

Spaanse spelletjes zijn een leuke manier om Spaans te leren, je bestaande kennis van de taal te testen, of beide. De instructies in deze spellen zijn in het Engels, maar voor de spellen zelf moet je basis- of gevorderde woorden/zinnen in het Spaans kennen.

Deze spellen zijn geweldig voor zowel kinderen als volwassenen, en ze zijn hieronder gerangschikt op vaardigheidsniveau, dus het is gemakkelijk om de perfecte plek te vinden om te beginnen. Duik erin en geniet van het verbeteren van je Spaans!

Klaar om wat serieuzer aan de slag te gaan met je Spaanse vaardigheden? Er zijn Spaanse leersites die je door de absolute basis kunnen leiden om je te helpen nieuwe woorden, zinsdelen en zinnen te leren. Bekijk ook een taaluitwisselingssite om Spaans te leren via een gesprek met een vriend.

Gemakkelijkere Spaanse Spelen

Hier is een lijst met eenvoudigere spellen waarmee je basiswoordenschat, cijfers, kleuren en basiszinnen kunt leren.

Image
Image
  • Vertaalspelletjes: deze Spaanse leerspelletjes beginnen met een les die je eenvoudige Spaanse woorden leert, waarna je die woorden en hun Engelse vertalingen gebruikt in activiteiten zoals Whack-a-Word en Galgje.
  • Spanish Word Toss: gooi darts naar ballondoelen die vertalingen zijn van Engelse trefwoorden, of omgekeerd. Categorieën omvatten dieren, voedsel, mensen, cijfers, dagen van de week en meer. Drie slagen en je moet opnieuw beginnen!
  • Spaanse woordenschat: combineer Spaanse tekst met foto's. Je kunt in plaats daarvan met audio spelen, zodat je het woord hoort voordat je kiest bij welke afbeelding het hoort.
  • Geheugen: een geweldig Spaans spel voor kinderen, dit spel heeft tientallen geheugenuitdagingen in vele categorieën, zoals dieren, kleding, eten en mensen. Je moet gelijke afbeeldingen met elkaar matchen, wat plaatsvindt terwijl de Spaanse woorden hardop worden uitgesproken om te helpen bij de woordassociatie.
  • Spaans in stroom: deze geeft je het Spaanse woord in tekst en audio, en je moet op de juiste afbeelding klikken waarnaar het woord verwijst.
  • Let op het woord: dit unieke spel is eigenlijk een webbrowserextensie voor Chrome die 5 tot 45 procent van de pagina's die je leest in het Spaans verta alt. Kun je nog steeds begrijpen wat je leest, zelfs als sommige woorden niet in het Engels zijn?
  • Spaanse Zinnen: Leer een handvol Spaanse zinnen en begroetingen, en kijk hoeveel je er goed kunt matchen.
  • Nummers 1-12: Dit Spaanse nummerlijstspel is ideaal voor kinderen, maar ook volwassenen die hun nummers niet kennen, kunnen hiervan profiteren. Verbind het Engelse nummer met het Spaanse nummer. Je kunt op lage, gemiddelde of hoge snelheid spelen en zelfs het koptelefoonsymbool selecteren om het vertaalde nummer hardop te laten uitspreken.

Meer Moeilijke Spaanse Spelen

De spellen in deze lijst zijn een beetje uitdagender, maar zullen je helpen met meer geavanceerde woordenschat en zinnen.

Image
Image
  • Weerspel: match de voorspelling van de week in het Spaans met de juiste weerbeelden.
  • Nummerspel: voer de prijs in die in het Spaans wordt gesproken voor de producten in het schap. U kunt nummers van één cijfer tot zes cijfers oefenen.
  • Dialoogspel: kies de juiste zinnen die de dialoog tussen twee Spaanssprekende mensen completeren.
  • Fill in the Blank: Kies een categorie en probeer de vertaling te spellen. Je zult moeten schakelen tussen Engelse en Spaanse spelling om je kennis echt te testen. Er zijn verschillende categorieën en elk kan op drie moeilijkheidsgraden worden gespeeld.
  • Werkwoordvervoegingsspel: test je kennis van het vervoegen van werkwoorden door de tijd, soorten werkwoorden en infinitief te specificeren waarop je getest wilt worden.
  • Bubbles: speel een spel over kleuren, Spaanse cijfers, schoolvoorwerpen en/of gevoelens, in gemakkelijke of normale moeilijkheidsgraad. Je krijgt een woord en je moet de ballon laten knappen die de Engelse vertaling laat zien.
  • Pong: leer Spaans terwijl je de Pong-videogame speelt. Gebruik je muis om de bal te richten om de blokken te raken. Als je een witte raakt, krijg je een Spaanse vraag. Onderwerpen zijn onder meer school, wereld, grammatica, eten, familie, activiteit, cijfers en meer.

Aanbevolen: