Hoe Amazon Kids Unlimited te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Amazon Kids Unlimited te gebruiken
Hoe Amazon Kids Unlimited te gebruiken
Anonim

Amazon Kids is een gratis service waarmee u inhoud op het Amazon-account van uw kind kunt controleren en beperken. Amazon Kids+ is een abonnementsservice die onbeperkte toegang biedt tot kindvriendelijke Amazon-boeken, -apps en -video's. Beide services zijn toegankelijk vanaf elk compatibel Amazon-, iOS- of Android-apparaat.

Wat is Amazon Kids?

Amazon Kids helpt ouders bij het bewaken, controleren en instellen van tijdslimieten voor inhoud via het ouderdashboard. Selecteer een leeftijdscategorie, zoals 3-5, en Amazon Kids zal de toegang tot leeftijdgeschikte inhoud beperken.

Het Amazon Kids-dashboard voor ouders biedt een compleet overzicht van wat kinderen hebben bekeken, geleerd en gelezen met historische analyses die de laatst geopende inhoud onthullen en hoeveel tijd kinderen aan elk ervan hebben besteed. Met het Dashboard kunt u tijdslimieten instellen, sluitingstijden plannen en bedtijden instellen. Een van de beste functies zijn discussiekaarten, die zijn opgebouwd rond de inhoud die uw kinderen hebben bekeken, met gemoedelijke aanwijzingen voor open discussies en zelfs interactieve activiteiten en knutselen die bij hun nieuwe kennis passen.

Image
Image

Wat is Amazon Kids+?

Amazon Kids+ is speciaal ontworpen voor ouders van kinderen van 3-12 jaar en biedt ouders een handige manier om hun kinderen hoogwaardige, op de leeftijd afgestemde entertainment te bieden. Naast e-books bevat Kids+ content reclamevrije en social media-vrije video's, films, audioboeken, educatieve games en digitale muziek.

Amazon Kids+ biedt inhoud die vermakelijk, educatief en leuk is, afkomstig van populaire netwerken zoals Disney, Nickelodeon en National Geographic. Jongere kinderen zullen waarschijnlijk meer inhoud zien van Sesamstraat en PBS Kids.

Image
Image

Amazon Kids+ vereist een abonnement dat op elk moment kan worden opgezegd. Een gezinsabonnement biedt afzonderlijke logins voor maximaal vier kinderen, met korting voor Prime-leden. U kunt een gratis proefperiode van een maand proberen voordat u zich abonneert. Zodra je het maandelijkse abonnement hebt gekocht, is Amazon Kids toegankelijk op compatibele Amazon-apparaten, waaronder Alexa, Kindle, Fire TV, Echo-apparaten, webbrowsers en Android- en iOS-apparaten.

Amazon Kids op Amazon-apparaten

Zodra je je Amazon Kids+-abonnement hebt gekocht, is de service toegankelijk vanaf elk compatibel Amazon-apparaat, inclusief de Fire HD Kids-editie en een Kindle-e-reader. Met compatibele Alexa-apparaten kun je muziek afspelen, naar audioboeken luisteren en zelfs moppen vertellen. Amazon heeft ook een speciale pagina met gratis dingen om te proberen met Alexa opgezet, waardoor kinderen tal van innovatieve manieren hebben om plezier te hebben met Amazon Kids.

Je hebt ook toegang tot Amazon Kids+ via je webbrowser, die je kunt inschakelen voor het profiel van elk specifiek kind. Schakel de Amazon Kids-webbrowser in of uit in het ouderdashboard.

Amazon Kids op Android

Je kunt de Amazon Kids-app gratis downloaden in de Google Play Store, maar je moet nog steeds een Kids+-abonnement kopen om toegang te krijgen tot de premiumservice. Als u de service aanschaft in de Play Store-app na een gratis proefperiode van een maand, beta alt u minder dan wanneer u zich rechtstreeks op de Amazon-site zou hebben geabonneerd. Prime-leden krijgen in ieder geval korting.

Image
Image

Het maakt niet uit waar je je abonnement koopt, je hebt toegang tot de service op elk compatibel apparaat.

Het gebruik van Amazon Kids+ op een Android-apparaat is echter iets beperkter dan met een Amazon-apparaat. Je moet games en content apart downloaden en je kunt geen boeken delen van je Amazon Audible- of Kindle-account op een Google-apparaat.

Amazon Kids op iOS

Amazon Kids is beschikbaar als gratis download in de iTunes Store met de mogelijkheid om het Amazon Kids+-abonnement te kopen na een gratis proefperiode van een maand. Prime-leden krijgen korting.

Image
Image

Veel van de functies voor ouderlijk toezicht en tijdslimieten zijn niet beschikbaar op iOS- of iPadOS-apparaten. Apple staat niet toe dat apps van derden een volledig apparaat besturen, dus ouders kunnen niet voorkomen dat kinderen de kindveilige zone van Amazon verlaten en andere gebieden op de iPad bekijken. Je kunt ook geen Audible- of Kindle-inhoud delen op de iOS-versie, en games en inhoud moeten afzonderlijk worden gekocht.

Aanbevolen: