Wat is Kindle Unlimited en hoe werkt het?

Inhoudsopgave:

Wat is Kindle Unlimited en hoe werkt het?
Wat is Kindle Unlimited en hoe werkt het?
Anonim

Kindle Unlimited is een soort Netflix voor de digitale e-books van Amazon, genaamd Kindle books.

Je beta alt maandelijks abonnementskosten voor toegang tot de volledige Kindle Unlimited-bibliotheek, waar je zoveel Kindle-boeken kunt lezen en ervan kunt genieten als je wilt. Dat is precies waarom het "Onbeperkt" wordt genoemd.

Kindle Unlimited uitgelegd

Boekenuitgevers kunnen ervoor kiezen om hun boeken in Kindle Unlimited op te nemen wanneer ze ze op Amazon vermelden. Er zijn meer dan een miljoen boektitels, duizenden audioboeken en populaire tijdschriften opgenomen in de Kindle Unlimited-bibliotheek.

Net zoals je geen films bezit die je op Netflix bekijkt of nummers waarnaar je luistert op Spotify, bezit je geen boeken die je leest via Kindle Unlimited. Je leent ze in wezen totdat je ze hebt gelezen en besluit ze van je account te verwijderen, of totdat je besluit je Kindle Unlimited-abonnement te beëindigen.

Bottom Line

Kindle Unlimited werkt op dezelfde manier als het kopen van gewone Kindle-boeken. Als je een Kindle Unlimited-boek wilt lezen, voeg je het toe aan je account en bezorg je het met slechts één klik op je apparaten. Het enige echte verschil is dat de individuele prijs van het boek niet in rekening wordt gebracht.

Hoeveel kost Kindle Unlimited?

Kindle Unlimited kost $ 9,99 per maand. Amazon biedt een gratis proefperiode van 30 dagen, zodat je het kunt uitproberen en zien hoe het bev alt voordat je besluit voor een abonnement te betalen.

Hoe meld ik me aan voor Kindle Unlimited?

Volg deze instructies om u aan te melden voor uw gratis proefperiode van 30 dagen en begin met het lezen van uw eerste titel.

  1. Ga naar Amazon.com in een webbrowser.

    Typ in de app 'Kindle Unlimited' in de zoekbalk. Boven aan de pagina staat een klikbare link om u aan te melden voor Kindle Unlimited en uw gratis proefperiode te starten of u aan te melden voor een abonnement.

  2. Als u nog niet bent aangemeld, beweegt u uw cursor over Hallo, Aanmelden in de rechterbovenhoek om uw inloggegevens in te voeren en u aan te melden bij uw account.
  3. Voer Kindle Store in het zoekveld in en ga terug.

    Image
    Image
  4. Selecteer Kindle Store Kindle Unlimited in de zoekresultaten.

    Image
    Image
  5. Selecteer Meer informatie onder Kindle Unlimited bovenaan het scherm.

    Image
    Image
  6. Selecteer de gratis proefversie van 30 dagen. Tijdens speciale promoties kan de gratis proefperiode 3 maanden duren. Welke je ook ziet, de prijs zou $ 0,00 moeten zijn.

    Image
    Image
  7. Selecteer de Start uw gratis proefperiode knop. Je gratis proefperiode begint meteen. Tenzij je annuleert voordat de proefperiode afloopt, wordt de betaalmethode die je bij Amazon hebt vermeld in rekening gebracht. Als u geen betalingsmethode heeft, wordt u gevraagd er een in te voeren.

    Image
    Image
  8. Nadat je je hebt aangemeld, ga je naar een pagina met voorgestelde Kindle Unlimited-titels om te beginnen met lezen. Je kunt hier doorheen bladeren of de volledige Kindle Unlimited-bibliotheek bekijken door "Kindle Unlimited books" in het zoekveld te typen of door Kindle Store te selecteren in de Departmentgedeelte van de zijbalk.

    Image
    Image

    Als je door Kindle Unlimited-titels wilt bladeren in de mobiele Amazon-app, kun je dit het beste doen door het zoekveld bovenaan te gebruiken om te zoeken naar 'kindle unlimited', 'kindle unlimited books' of een verwante term omdat er geen speciale sectie in het menu is met het label Kindle Unlimited zoals op Amazon.com.

  9. Als je klaar bent om je eerste boek te lezen via Kindle Unlimited, selecteer je de titel om naar de Kindle-pagina te gaan en selecteer je de gouden Gratis lezen-knop of de Lees en luister gratis-knop (voor boeken met audio-elementen) rechts ervan. De titel wordt automatisch toegevoegd aan je inhoud en alle apparaten die je hebt geïntegreerd met je Amazon-account.

    Image
    Image
  10. Om al je Kindle Unlimited-titels te zien, beweeg je je cursor over Je account en lijsten boven aan het scherm en selecteer je Je Kindle Unlimitedin het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  11. Scroll op de pagina Your Kindle Unlimited naar het gedeelte Your Borrowed Items om een lijst te zien van maximaal 10 boeken die je hebt geleend. Selecteer Nu lezen naast een boek om het op een van je compatibele apparaten te lezen of selecteer Return om ruimte te maken voor een nieuw item.

    Image
    Image
  12. Je bent nu helemaal klaar om je nieuw toegevoegde Kindle Unlimited-boeken te lezen en ervan te genieten op je Kindle-apparaat, op je iOS- of Android-apparaat via de Kindle-app, op je Mac met de Kindle Mac-app of op internet met Amazon Cloud Reader.

Hoewel je via Kindle Unlimited kunt genieten van een onbeperkt aantal titels, kun je maximaal 10 titels tegelijk in je account houden. Als je er al 10 in je account hebt en er meer wilt toevoegen, moet je minstens één titel verwijderen om ruimte te maken.

Hoe annuleer ik mijn Kindle Unlimited-abonnement?

Als je besluit dat je je Kindle Unlimited-abonnement vóór of na de gratis proefperiode wilt beëindigen, kun je dat doen op dezelfde Your Kindle Unlimited-pagina waarop je geleende boeken worden vermeld. Selecteer gewoon de Annuleer Kindle Unlimited Membership knop.

Image
Image

Als je al een Amazon Prime-lidmaatschap hebt, heb je Kindle Unlimited misschien helemaal niet nodig, omdat je automatisch toegang hebt tot Amazon Prime Reading.

Aanbevolen: