Amazon Music Unlimited: veelgestelde vragen

Inhoudsopgave:

Amazon Music Unlimited: veelgestelde vragen
Amazon Music Unlimited: veelgestelde vragen
Anonim

Met Amazon Music Unlimited kun je muziek streamen vanuit de cloud zonder elk nummer te kopen en te downloaden naar het door jou gekozen apparaat. Je kunt nummers downloaden met Amazon Music Unlimited als je besluit dat te doen.

Is de service gratis?

Nee, dat is het niet. Andere streaming muziekdiensten zoals Spotify bieden een gratis advertentie-ondersteund account, maar Amazon Music Unlimited vereist een abonnement. Amazon Prime-leden krijgen korting op het abonnement, net als studenten via Amazon Student-lidmaatschappen.

Het Amazon Music Unlimited Family Plan biedt dezelfde voordelen, maar dan voor maximaal zes gezinsleden.

U kunt de streaming muziekservice echter gratis testen met een proefperiode van 30 dagen. Op deze manier kunt u zien of u denkt dat de abonnementsprijs het u waard is voordat u zich financieel vastlegt.

Image
Image

Bottom Line

Nee. Er zijn verschillen tussen Amazon Prime Music en Music Unlimited. Amazon Prime Music is een gratis service die wordt gebundeld met Amazon Prime. Amazon Music Unlimited vereist een maandelijks abonnement, maar biedt extra voordelen voor de extra vergoeding.

Wat biedt Amazon Music Unlimited?

Amazon Music Unlimited biedt een bibliotheek met nummers en albums die je kunt streamen naar computers en apparaten, waaronder Amazon Alexa-apparaten en verschillende mobiele apparaten. Zoals je zou verwachten, wordt de muziek zonder advertenties geleverd en kun je deze onbeperkt streamen.

Amazon Music Unlimited heeft mogelijk een iets kleinere bibliotheek met nummers en albums dan andere gevestigde muziekstreamingservices, zoals Spotify en Apple Music. Amazon Music Unlimited claimt "tientallen miljoenen" nummers, terwijl andere streamingdiensten bogen op meer dan 30 miljoen.

Het is niet gemakkelijk om een tekort te vinden in de bibliotheek van Amazon Music Unlimited. Amazon heeft contracten met alle grote studiolabels en met veel kleinere labels.

Naast de mogelijkheid om nummers en albums te kiezen, biedt Amazon Music Unlimited ook professioneel samengestelde afspeellijsten die compilaties zijn van nummers die passen in bekende thema's, zoals op genre, artiest, enzovoort. Je kunt ook nummers toevoegen aan je aangepaste afspeellijsten die je hebt ontdekt tijdens het bladeren door de Amazon-bibliotheek.

Wat zijn de manieren waarop ik naar muziek kan luisteren op Amazon Music Unlimited?

Zoals de meeste streaming muziekdiensten, biedt Amazon Music Unlimited een flexibele manier om naar muziek te luisteren. De belangrijkste beschikbare opties zijn:

  • Computer: pc en Mac.
  • Amazon-apparaten: Alexa-apparaten, Fire TV en Fire-tablets.
  • Smartphones en tablets: Apps voor Android (versie 4.0+) en iOS (6 of hoger).

Kan ik offline naar nummers luisteren?

Ja. Met Amazon Music Unlimited kun je nummers downloaden naar je mobiele apparaat. Deze inhoud wordt lokaal opgeslagen, dat wil zeggen voor gebruik binnen de app, zodat u kunt luisteren zonder dat u een internetverbinding nodig heeft.

Aanbevolen: