Hoe verwijderde telefoonnummers op Android op te halen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde telefoonnummers op Android op te halen
Hoe verwijderde telefoonnummers op Android op te halen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Google Accounts pagina > People & Sharing > Contacts >Contacten > Menu > Prullenbak.
  • Op Samsung, open Telefoon > Contacten > Menu > Contacten beheren > Contacten importeren of exporteren.
  • U kunt ook een softwareherstelprogramma gebruiken op uw desktop.

Dit artikel helpt je bij het herstellen van verwijderde of verloren telefoonnummers op Android- en Samsung-apparaten.

Hoe verwijderde telefoonnummers op Android op te halen

In de meeste gevallen kun je het nummer en de contactgegevens herstellen als je nieuwe telefoon niet goed is gesynchroniseerd of als je per ongeluk een belangrijk nummer hebt verwijderd.

Telefoonnummers herstellen met uw Google-account

Wanneer je Android voor het eerst instelt, moet je inloggen met een Google-account om de apps en services van Google te gebruiken, zoals de Play Store. Er wordt automatisch een back-up van uw contacten gemaakt in uw Google-account, wat betekent dat verloren of verwijderde telefoonnummers mogelijk nog steeds beschikbaar zijn.

Opmerking:

Als je je om wat voor reden dan ook niet minimaal één keer eerder hebt aangemeld bij een Google-account op je apparaat, is deze methode niet voor jou beschikbaar.

Als u verwijderde telefoonnummers of contacten wilt herstellen, moet u de functie Google-accountinstellingen gebruiken. Dit kan zowel op een telefoon als op een computer.

  1. Ga op een computer of telefoon naar de pagina Google Accounts. Als u nog niet bent ingelogd op hetzelfde Google-account dat u op uw telefoon gebruikt, zorg er dan voor dat u dit doet. Als je bent ingelogd op een ander account of een werkaccount, moet je eerst uitloggen.

    Image
    Image
  2. Gebruik het menu bovenaan op mobiel, of aan de zijkant op desktop, open People & Sharing.

    Image
    Image

    Scroll omlaag naar het gedeelte Contacts en open Contacts door op het item te tikken of op de Open -knop. U kunt ook rechtstreeks naar Google Contacten gaan.

    Image
    Image
  3. Je ziet nu een lijst met alle contacten die zijn opgeslagen in je Google-account.

    Image
    Image

    Open het zijmenu en selecteer Prullenbak om alle recentelijk verwijderde nummers te herstellen.

    Image
    Image
  4. Je zou nu een lijst met verwijderde contacten, telefoonnummers en e-mailadressen moeten zien. Elk item geeft aan waar ze zijn verwijderd, zoals internet of een specifiek apparaat, evenals de datum waarop ze zijn verwijderd.

    Image
    Image
  5. Tik op mobiel op het contact dat je wilt herstellen. Klik als je op een desktop zit. Er verschijnt een menu met opties om het contact voor altijd te verwijderen of Herstellen. Om te herstellen, kiest u de juiste optie en de details, inclusief het telefoonnummer, worden hersteld naar uw contactenlijst.

    Image
    Image
  6. Om te controleren of het telefoonnummer is hersteld, opent u de Phone app. Selecteer Contacts en zoek vervolgens naar het nummer of de naam van het contact dat u hebt hersteld. Zorg ervoor dat u de Google-versie opent. Op sommige apparaten heb je zowel de Google Phone-app als een aparte app Contacten. Samsung-apparaten hebben bijvoorbeeld beide.

Tip:

Onthoud dat je de Google-accountbeheerpagina (vanaf stap 1) kunt gebruiken om een back-up van je gegevens te maken, je privacy-instellingen aan te passen, betaalmethoden of abonnementen te beheren en nog veel meer.

Hoe kan ik verwijderde nummers terughalen van mijn Samsung-telefoon?

Hoewel het niet zo gebruikelijk is, kan uw telefoon contacten hebben die zijn opgeslagen in het interne geheugen of op een SIM-kaart. Het is mogelijk om verwijderde nummers van die opslaglocaties op uw Samsung-telefoon op te halen met behulp van de import- en exportfuncties.

Zo importeert u contacten:

  1. Ga naar Contacten > Menu > Beheer contacten.

    Image
    Image
  2. Tik op Contactpersonen importeren of exporteren en vervolgens import. Als er contacten zijn opgeslagen op uw SIM-kaart of in uw interne geheugen, ziet u die bronnen in de lijst.
  3. Selecteer de bron die u wilt ophalen en tik vervolgens op import om te bevestigen. Wacht tot het klaar is.

    Image
    Image

Tip:

U kunt de functie export gebruiken om een back-up van uw contacten te maken.

Kan ik verwijderde nummers van mijn Android ophalen zonder een computer?

Ja, u kunt verwijderde nummers rechtstreeks van uw telefoon ophalen zonder een computer te gebruiken, maar het beperkt de methoden die u kunt gebruiken. Je hebt meer mogelijkheden als je een computer tot je beschikking hebt.

U kunt bijvoorbeeld herstelsoftware op uw computer gebruiken om nummers, contacten, berichten, foto's en nog veel meer te herstellen.

FAQ

    Hoe kun je telefoonnummers van Android naar iPhone verplaatsen?

    Apple heeft een officiële app genaamd Move to iOS die je kan helpen de overstap te maken. Het brengt al je contacten, berichten, foto's en meer over.

    Hoe kun je een back-up maken van contacten op Android?

    Open de app Instellingen en selecteer Google > Instellingen voor Google-apps > Google Contacts sync> Ook apparaatcontacten synchroniseren > Automatisch back-uppen en apparaatcontacten synchroniseren Tik op de schakelaar om deze in te schakelen en kies in welk account je contacten wilt opslaan. Alle huidige en toekomstige apparaatcontacten worden automatisch opgeslagen als Google-contacten en gesynchroniseerd met uw Google-account.

    Hoe kun je contacten op je simkaart opslaan in je Google-account?

    Google's automatische back-up voor contacten werkt niet op telefoonnummers die zijn opgeslagen op een simkaart. Om een back-up van uw SIM-contacten te maken, moet u ze importeren. Terwijl de simkaart in uw apparaat zit, gaat u naar de app Contacten en selecteert u Menu > Instellingen > Import> SIM-kaart

Aanbevolen: