Hoe AirPods op Chromebook aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods op Chromebook aan te sluiten
Hoe AirPods op Chromebook aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Schakel Bluetooth in op de Chromebook.
  • Houd de Setup-knop op de AirPods-behuizing ingedrukt.
  • Ga naar Beschikbare Bluetooth-apparaten op de Chromebook en selecteer AirPods.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u AirPods aansluit op een Chromebook en hoe u ze loskoppelt. Deze instructies zijn van toepassing op elke Chromebook, ongeacht de fabrikant, en op alle AirPod-modellen.

Hoe u uw AirPods op uw Chromebook kunt aansluiten

Apple AirPods zijn traditioneel bedoeld om alleen te koppelen met verschillende Apple-producten. Andere apparaten, zoals Chromebooks, kunnen echter met AirPods worden gekoppeld via de Bluetooth-instelling van uw laptop.

Sluit voordat u verbinding maakt alle muziek- of video-apps op uw iPhone of andere Apple-apparaten. Midden in het afspelen terwijl AirPods zijn aangesloten op een Apple-apparaat kan problemen veroorzaken bij het koppelen met een Chromebook (of een ander apparaat).

Het verbinden van AirPods met een Chromebook omvat het inschakelen van de Bluetooth-instellingen. Zo synchroniseert u uw AirPods met uw Chromebook.

  1. Selecteer op het Chromebook-scherm de Menu optie. Dit is het netwerkpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm naast het batterijpercentage en de digitale klok. Dit menu geeft opties weer voor Wi-Fi, Bluetooth, meldingen en meer.
  2. Selecteer Bluetooth en schakel de Bluetooth-verbinding in als deze is uitgeschakeld. Zodra Bluetooth is ingeschakeld, zoekt de Chromebook automatisch naar draadloze apparaten.

  3. Houd de AirPods en het oplaadetui bij de hand, met de AirPods erin.

    Houd het oplaadetui in de buurt om de AirPods op te laden. Bluetooth-verbindingen kunnen de batterij van elk draadloos apparaat leegmaken. AirPods hebben een batterijduur van ongeveer vijf uur en de case kan tot 24 uur extra batterijduur toevoegen.

  4. Als de AirPods niet automatisch in de Bluetooth-lijst van de Chromebook verschijnen, houdt u de Setup-knop op de achterkant van de AirPods-behuizing ingedrukt. De AirPods zouden binnenkort gedetecteerd moeten worden.

    Image
    Image

    Blijf binnen 6 meter van de Chromebook om de Bluetooth-verbinding van de AirPods te behouden.

  5. Ga op de Chromebook naar de Bluetooth Beschikbare Apparaten lijst en selecteer de AirPods. Bevestig alle prompts die op de Chromebook verschijnen.

    Eenmaal verbonden, wordt het LED-lampje op de AirPods-behuizing groen en wordt de status in de Bluetooth-instellingen van de Chromebook weergegeven als connected.

  6. De AirPods zijn nu gekoppeld aan de Chromebook. Nadat ze zijn gekoppeld, kunt u het AirPods-volume aanpassen vanaf de Chromebook.

Hoe Apple AirPods los te koppelen van een Chromebook

Om uw AirPods los te koppelen van uw Chromebook, schakelt u de Bluetooth-verbinding van de Chromebook uit of houdt u de Pair-knop op de achterkant van de AirPods-behuizing ingedrukt.

FAQ

    Waarom maken mijn AirPods geen verbinding met mijn Chromebook?

    Als de AirPods niet werken met de Chromebook, is er waarschijnlijk een verbindingsprobleem. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op een nabijgelegen iOS-apparaat of Mac; dit kan voorkomen dat de AirPods verbinding maken met de Chromebook. Probeer ook uw AirPods opnieuw in te stellen en probeer opnieuw verbinding te maken.

    Hoe sluit ik een Chromebook aan op een tv?

    Om uw Chromebook op een tv aan te sluiten, sluit u een HDMI-kabel aan op de HDMI-poort van de Chromebook of een USB-C-poort met een adapter. Steek het andere kabeluiteinde in een HDMI-poort op de tv. Start de Chromebook op en zet de tv aan; stel deze in op het juiste ingangskanaal. Selecteer het Klokpictogram > Instellingen > Beeldschermen Inschakelen Interne spiegelbeeldweergave

    Hoe sluit ik een Chromebook aan op een printer?

    Als u een printer aan een Chromebook wilt toevoegen voor draadloos afdrukken, selecteert u het Klokpictogram > Instellingen > Geavanceerd > Printing > Printers Selecteer Add a Printer en kies uw printer. Je printer moet zijn verbonden met het wifi-netwerk om dit te laten werken.

Aanbevolen: