Een video omkeren op Snapchat

Inhoudsopgave:

Een video omkeren op Snapchat
Een video omkeren op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Neem een nieuwe videoclip op in de Snapchat-app. Zorg ervoor dat u het onder de 10 seconden houdt.
  • Veeg ongeveer acht keer naar links op het voorbeeld van je videofragment totdat je drie omgekeerde pijlen (63221<<) erop ziet toegepast.
  • Je kunt het omgekeerde videofilter alleen toepassen op videofragmenten die zijn opgenomen via de app en niet zijn geüpload vanaf je apparaat.

Je kunt verschillende effecten toepassen op zowel foto- als videofragmenten op Snapchat, waaronder een die je videofragment omgekeerd afspeelt. Volg deze instructies om te leren hoe je videofragmenten kunt omkeren voordat je ze naar vrienden stuurt of in je stories plaatst.

Image
Image

Een videofragment omkeren

Het omkeren van een videofragment is net zo eenvoudig als het toepassen van een filter. Je kunt dit doen in zowel de iOS- als de Android-versie van de Snapchat-app met dezelfde stappen.

  1. Neem een nieuwe videoclip op in de app door op de knop record te tikken en deze vast te houden. Je video moet minder dan 10 seconden duren voordat het omgekeerde filter beschikbaar is.

    Opmerking

    Je kunt het omgekeerde filtereffect alleen toepassen op video's die je op Snapchat hebt opgenomen. Je kunt geen videofragmenten terugdraaien van video's die je vanaf je apparaat naar Snapchat hebt geüpload.

  2. Veeg naar links op het voorbeeld van je videofragment om door de filters te bladeren totdat je drie omgekeerde pijlen (63221<<) boven je video ziet verschijnen. Het is van toepassing op het omgekeerde videofilter, dat uw video automatisch omgekeerd afspeelt als voorbeeld. Elk geluid in de video wordt ook omgekeerd afgespeeld.

    Image
    Image

    Tip

    Het omgekeerde videofilter is ongeveer het achtste filter als je naar links veegt. Je kunt het omgekeerde filter vinden door door filters te vegen, maar dan duurt het langer voordat je erbij bent. Met sommige filters kunt u uw videofragment versnellen (rabbit filter) of vertragen (snail filter).

  3. Voeg optioneel meer effecten (tekst, stickers, tekeningen, enz.) toe aan je videofragment. Tik op Verzenden naar om het naar vrienden te sturen en/of om het in je stories te plaatsen.

Wanneer moet u het omgekeerde filter toepassen op videoclips

Het omkeren van je videofragmenten is een leuke manier om een reeks gebeurtenissen achterstevoren te presenteren. Dit filter kan vaak het beste worden toegepast op video's boordevol actie.

Beschouw bijvoorbeeld iets eenvoudigs als het laten vallen van een steen op een bevroren vijver die door het ijs breekt. In plaats van naar het ijs te kijken aan het einde van de video, kun je het omgekeerde filter toepassen om te laten zien dat het gebroken ijs weer bij elkaar komt terwijl de videobeelden achteruit worden afgespeeld.

Aanbevolen: