Minecraft Wild-update: het is een moeras-ding

Minecraft Wild-update: het is een moeras-ding
Minecraft Wild-update: het is een moeras-ding
Anonim

Minecraft's nieuwste update is live gegaan en voegt nieuwe biomen, meer wezens en verschillende nieuwe blokken toe aan het avontuur met een open einde.

In zijn voortdurende inspanningen om zijn theoretisch oneindige werelden uit te breiden, heeft Minecraft zojuist een nieuwe update uitgebracht, genaamd The Wild, die nog meer aan de mix toevoegt. En alle vele, vele platforms die het ondersteunen, worden opgenomen in de release, dus het zijn nieuwe blokken, biomen en mobs (wezens) voor iedereen!

Image
Image

Mangrovemoerassen en iets dat het diepe donker wordt genoemd, zijn de twee nieuwe biomen die worden geïntroduceerd, elk met hun eigen bijbehorende bloktypes. Dingen zoals mangrovehout, modder, "sculk", enzovoort. En, natuurlijk, nieuwe biomen betekenen nieuwe wezens om tegen te komen, zoals kikkervisjes en kikkers, samen met de sprookjesachtige allay. Dan is er de bewaker, die een nieuw (en imposant) monstertype lijkt te zijn dat je in het diepe donker kunt vinden.

Omdat Minecraft zijn enorme werelden willekeurig genereert, moet je misschien een flink stuk lopen voordat je een mangrovemoeras, het diepe donker of een van de nieuwe fauna tegenkomt. Of je zou meteen oog in oog kunnen staan met een kikker of een allay, omdat het willekeurig is. Hoe dan ook, de snelste manier om alle nieuwe dingen te vinden, is door er weer in te springen en te beginnen met spelen.

De Wild-update is nu beschikbaar voor zowel Bedrock- als Java-edities van Minecraft op alle platforms: Android, iOS, macOS, Linux, Nintendo Switch, PlayStation, Windows en Xbox. Als je de game al hebt, is deze gratis te downloaden en wordt deze meegeleverd als je de game voor de eerste keer koopt.

Aanbevolen: