Een HomePod mini resetten

Inhoudsopgave:

Een HomePod mini resetten
Een HomePod mini resetten
Anonim

Wat te weten

  • Gebruik een iPhone of iPad, open de Home app > houd het HomePod-pictogram > ingedrukt Verwijder accessoire > Verwijderen.
  • Koppel het 10 seconden los en sluit het weer aan > wacht 10 seconden > houd uw vinger op de bovenkant van HomePod > wacht op drie pieptonen > verwijder uw vinger.
  • Sluit HomePod mini aan op een computer. Open op Mac Finder; op Windows, open iTunes > HomePod icon > Herstel HomePod.

Je moet een HomePod mini terugzetten naar de fabrieksinstellingen als je hem opstuurt voor onderhoud, of als je hem wilt doorverkopen, of als je een probleem probeert op te lossen en niets anders heeft gewerkt. Wat de reden ook is, er zijn drie manieren om een HomePod mini terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Dit artikel biedt stapsgewijze instructies voor alle drie.

Hoe reset ik mijn Apple HomePod mini met iPhone of iPad?

Misschien is de meest gebruikelijke manier om een HomePod mini te resetten dezelfde app te gebruiken die je hebt gebruikt om hem in te stellen: de vooraf geïnstalleerde Home-app op een iPhone of iPad. Volg hiervoor deze stappen:

  1. Op de iPhone of iPad, open de Home-app en zorg ervoor dat je bent ingelogd met dezelfde Apple ID die je hebt gebruikt om de HomePod mini in te stellen.

    Om te controleren met welk account je bent aangemeld, tik je op het huis pictogram in de linkerbovenhoek van de Woning-app > Instellingen Thuis> de naam van de eigenaar > controleer het e-mailadres onder de naam.

  2. Tik op het HomePod mini pictogram en houd het vast.
  3. Tik op Verwijder accessoire.
  4. Tik op Verwijderen.

    Image
    Image

Hoe reset ik mijn Apple HomePod mini rechtstreeks op de HomePod?

Als de laatste optie de meest voorkomende was, is deze waarschijnlijk de gemakkelijkste. Er is niet eens een ander apparaat voor nodig, je hebt alleen de HomePod mini zelf nodig. Dit is wat je moet doen:

  1. Koppel de HomePod mini los, wacht 10 seconden en sluit hem weer aan.
  2. Wacht nog 10 seconden en plaats dan je vinger op de HomePod mini en laat hem daar.
  3. Houd uw vinger op zijn plaats terwijl het licht aan de bovenkant van wit in rood verandert.
  4. Siri zal aankondigen dat de HomePod mini gaat resetten. Nadat de HomePod drie keer heeft gepiept, ha alt u uw vinger van de bovenkant en wacht u tot de HomePod opnieuw is opgestart.

Hoe reset ik mijn Apple HomePod mini met een Mac of pc?

Deze optie is waarschijnlijk de minst gebruikte manier om een HomePod mini terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, maar het is ook een optie. Volg deze stappen:

  1. Sluit je HomePod mini aan op een Mac of pc met de meegeleverde USB-C-kabel.
    • Op een Mac, open de Finder.
    • Op Windows, open iTunes.

  2. Klik op het HomePod mini pictogram.

  3. Klik op Herstel HomePod en volg alle aanwijzingen op het scherm die verschijnen.

    Image
    Image

Waarom wordt mijn HomePod mini niet gereset?

Voor het grootste deel is het resetten van een HomePod mini naar de fabrieksinstellingen behoorlijk onfeilbaar. Als je echter tegen problemen aanloopt, kijk dan of deze ideeën je op weg helpen:

  • Verkeerde Apple ID in de Home-app: Zoals eerder vermeld, als je een HomePod mini wilt resetten, moet je met dezelfde Apple ID zijn ingelogd in de Home-app gebruikt om de HomePod in eerste instantie in te stellen. Controleer welk account u gebruikt en wijzig indien nodig de login.
  • De knoppen niet lang genoeg ingedrukt houden: Als je de HomePod mini rechtstreeks op het apparaat reset, zorg er dan voor dat je de knoppen ingedrukt houdt totdat het rode lampje verschijnt, totdat Siri praat, en totdat de drie pieptonen worden afgespeeld. Alles minder, en u voltooit het proces mogelijk niet.
  • Heeft u HomePod alleen opnieuw opgestart? Als uw HomePod niet opnieuw is ingesteld, heeft u hem dan per ongeluk opnieuw opgestart? Zorg ervoor dat u op de juiste knoppen tikt en alle bovenstaande stappen volgt.
  • Controleer wifi-verbinding: Als je de HomePod mini probeert te resetten met de Home-app, moet je iPhone of iPad zich op hetzelfde wifi-netwerk bevinden als de HomePod. De Home-app geeft het HomePod-pictogram niet weer als dat niet het geval is.

FAQ

    Hoe reset ik een HomePod?

    Om een HomePod terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, opent u de Home-app op uw iPhone of iPad en houdt u het HomePod-pictogram ingedrukt. Scroll naar beneden en tik op Accessoire verwijderen > Verwijderen. (Dit is dezelfde manier waarop je een HomePod mini reset.)

    Hoe reset ik de wifi van een HomePod?

    Om je HomePod opnieuw te verbinden met je wifi-netwerk, open je de Home-app en houd je je HomePod-pictogram ingedrukt. U ziet een bericht met de tekst Deze HomePod bevindt zich op een ander wifi-netwerk dan deze iPhone. Verplaats HomePod naar [Wi-Fi-naam.] De HomePod maakt automatisch verbinding met het nieuwe Wi-Fi-netwerk.

    Hoe update ik een HomePod?

    Om een HomePod bij te werken, start u de Home-app op uw iOS-apparaat en tikt u vervolgens op het Huis-pictogram. Tik op Home Settings > Software Update en volg de aanwijzingen op het scherm. Stel HomePod-updates in om automatisch te installeren door naar het Software Update-scherm te gaan en de HomePod-schuifregelaar naar on te verplaatsen

Aanbevolen: