Hoe Google Home, Mini of Max te resetten

Inhoudsopgave:

Hoe Google Home, Mini of Max te resetten
Hoe Google Home, Mini of Max te resetten
Anonim

Wat te weten

  • Google Home: Houd de Microphone Mute-knop 15 seconden ingedrukt.
  • Google Home Mini of Max: houd de FDR-knop 15 seconden ingedrukt.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een Google Home, Google Home Mini, Google Home Max terugzet op de fabrieksinstellingen. en Google Nest Mini. Het geeft ook informatie over wanneer en waarom je dit type apparaat moet resetten en wanneer je het helemaal niet moet proberen.

Je kunt je stem of de Google Home-app niet gebruiken om een Google Home-apparaat terug te zetten naar de fabrieksinstellingen.

Bottom Line

De Google Home heeft geen speciale fabrieksresetknop. In plaats daarvan gebruikt het hiervoor de Microphone Mute-knop op de achterkant van het apparaat. Houd, net als bij de Home Mini, de knop 12-15 seconden ingedrukt. Je hoort de Assistent bevestigen dat het apparaat wordt gereset; dan kunt u de knop loslaten.

Een fabrieksreset van een Google Home Mini

U kunt het apparaat meestal resetten en terugzetten naar de toestand die net uit de doos komt door de knop voor het terugzetten van de fabrieksgegevens (FDR) ingedrukt te houden. Een fabrieksreset wist alle gegevens die op het apparaat zijn opgeslagen, inclusief instellingen en persoonlijke gegevens.

Het uitvoeren van een fabrieksreset op Google Home duurt minder dan een minuut als je deze stappen volgt:

  1. De Google Home Mini heeft een speciale FDR-knop aan de onderkant van het apparaat. Zoek het net onder de stekker; je zult een eenvoudige ronde cirkel opmerken.

    Image
    Image
  2. Houd de knop ongeveer 12-15 seconden ingedrukt om de Google Home Mini te resetten.
  3. Je hoort de Assistent bevestigen dat het apparaat wordt gereset.
  4. Laat de knop los. Uw apparaat is nu gereset.

Bottom Line

Vergelijkbaar met de Home Mini heeft de Google Home Max een speciale FDR-knop. Deze bevindt zich rechts van de stekker. Houd deze 12-15 seconden ingedrukt om het apparaat te resetten. Je hoort de Assistent bevestigen dat het apparaat wordt gereset; dan kun je de knop optillen.

Een Google Nest Mini resetten

De Google Nest Mini heeft geen speciale FDR-knop. Het gebruikt in plaats daarvan de Mic Aan/Uit-knop.

  1. Schakel de microfoon uit vanaf de zijkant van de Nest Mini. De LED's worden oranje.
  2. Houd het midden van de bovenkant van het apparaat ingedrukt waar de lampjes zijn.
  3. Het resetproces begint na 5 seconden, maar blijf nog 10 seconden ingedrukt houden totdat je een geluid hoort dat bevestigt dat de Nest Mini wordt gereset.

Bottom Line

Nadat je je Google Home opnieuw hebt ingesteld, kun je hem opnieuw instellen zoals je deed toen hij net uit de doos kwam. Wanneer u de Google Home-app op uw smartphone opstart, wordt u gevraagd dat deze een nieuw Google Home-apparaat heeft gedetecteerd. Tik op de melding om het installatieproces van Google Home te starten.

Waarom moet ik mijn Google Home-apparaat resetten?

Een fabrieksreset is gereserveerd om het apparaat te verkopen of om hardnekkige problemen met de Google Home op te lossen.

Een veelvoorkomende reden om het apparaat te resetten is om het te wissen voordat je je Google Home-apparaat verkoopt of terugbrengt naar de winkel. Als je een Google Home-apparaat reset, worden je persoonlijke gegevens, inclusief accountgegevens, verwijderd.

Een andere reden om Google Home opnieuw in te stellen, is wanneer u regelmatig verbindingsproblemen ondervindt of als de Google Home zichzelf willekeurig opnieuw opstart. In dat geval moet u proberen het apparaat opnieuw op te starten voordat u een Google Home-reset uitvoert. Om opnieuw op te starten, koppelt u de Google Home los, wacht u een paar seconden en steekt u de stekker weer in het stopcontact.

Wanneer u uw apparaat niet opnieuw moet instellen

Als u de naam van het apparaat wilt wijzigen, u wilt aanmelden bij een ander Wi-Fi-netwerk, het account dat u gebruikt met Google, Pandora, Spotify (enz.) wilt wijzigen of smarthome-apparaten wilt configureren, kunt u dit doen op de Google Home-app voor Android of voor iOS. Dit is de app die je hebt geïnstalleerd om de Google Home in te stellen.

Aanbevolen: