Het verwijderen van voicemails op iPhone ongedaan maken

Inhoudsopgave:

Het verwijderen van voicemails op iPhone ongedaan maken
Het verwijderen van voicemails op iPhone ongedaan maken
Anonim

Wat te weten

  • Om het verwijderen ongedaan te maken, open Telefoon app > Voicemail > Verwijderde berichten > tik op voicemail > Undelete > Voicemail.
  • Om permanent te verwijderen, Telefoon > Voicemail > Verwijderde berichten > Clear All > Clear All.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het verwijderen van voicemails ongedaan kunt maken en permanent kunt verwijderen. Instructies zijn van toepassing op iPhones met iOS 10 en hoger.

Het verwijderen van voicemails op iPhone ongedaan maken

Als je een voicemail hebt verwijderd en deze nu terug wilt, volg je deze stappen:

  1. Tik op de Phone app om deze te openen.
  2. Tik op Voicemail in de rechterbenedenhoek.

    Image
    Image
  3. Als er voicemails op uw iPhone staan die ongedaan kunnen worden gemaakt, ziet u het menu Verwijderde berichten. Tik erop om een lijst weer te geven met alle voicemails die je hebt verwijderd, maar die nog steeds op je telefoon staan.
  4. Tik op de voicemail die u ongedaan wilt maken.
  5. Tik op Verwijderen ongedaan maken onder de geselecteerde voicemail. Tik op sommige versies van iOS op het rode prullenbakpictogram met een streep erdoorheen.

    Image
    Image
  6. Tik op het Voicemail menu in de linkerbovenhoek om terug te keren naar het hoofdscherm van Visual Voicemail. De voicemail die u zojuist ongedaan heeft gemaakt, wacht op u.

Wanneer u het verwijderen van voicemail op iPhone niet ongedaan kunt maken

Hoewel het ongedaan maken van het verwijderen van voicemail op de iPhone eenvoudig is, zijn er enkele gevallen waarin u uw oude voicemails niet kunt opslaan.

Het gedeelte Verwijderde berichten van de app Telefoon is als de prullenbak of prullenbak op een desktopcomputer: de bestanden blijven daar totdat ze worden geleegd. Hoewel er geen "lege" knop op de iPhone is, worden de verwijderde voicemails uit het geheugen gewist wanneer u uw iPhone synchroniseert met uw computer. Ze kunnen ook permanent worden verwijderd (bekijk het volgende gedeelte) en uw telefoonmaatschappij kan zo nu en dan automatisch verwijderde berichten wissen.

Zolang je je telefoon niet hebt gesynchroniseerd sinds je voor het laatst een voicemail hebt gemarkeerd voor verwijdering, zou je hem terug moeten kunnen krijgen. Als een voicemail echter niet verschijnt in het gedeelte Verwijderde berichten, is deze waarschijnlijk voorgoed verdwenen.

Hoe permanent iPhone-voicemails te verwijderen

Om verwijderde voicemails permanent en onmiddellijk te wissen, volgt u deze stappen:

  1. Tik op de Telefoon app.
  2. Tik op Voicemail.
  3. Tik op Verwijderde berichten.

    Image
    Image
  4. Tik op Alles wissen in de rechterbovenhoek.
  5. Tik op Alles wissen in het pop-up bevestigingsscherm.

    Image
    Image
  6. Uw map Deleted Voicemails is nu leeg en u kunt niets meer herstellen wat erin stond.

FAQ

    Hoe herstel ik verwijderde voicemail op mijn Android?

    Meestal kunt u verwijderde voicemails herstellen door de voicemail-app te openen en op Menu > Verwijderde voicemails te tikken. Houd een van de voicemails ingedrukt en tik vervolgens op Opslaan.

    Hoe herstel ik verwijderde voicemails op Google Voice?

    Helaas, als je voicemails op Google Voice hebt verwijderd, kun je ze niet meer herstellen. Als u denkt dat u een voicemail nodig heeft, archiveert u deze door lang op de voicemail > te drukken Archiveren.

Aanbevolen: