TCL's nieuwe budget 5G-telefoon laat je erop tekenen

TCL's nieuwe budget 5G-telefoon laat je erop tekenen
TCL's nieuwe budget 5G-telefoon laat je erop tekenen
Anonim

TCL heeft zijn nieuwe budgetvriendelijke Stylus 5G-smartphone gelanceerd, die, zoals de naam al doet vermoeden, wordt geleverd met een stylus.

Vanaf $ 258 heeft de Stylus 5G een 6,81-inch FHD+ (2220x1080 resolutie) scherm aangedreven door TCL's eigen weergavetechnologie, NXTVISION. De telefoon draait op een MediaTek Dimensity 700 5G-chipset en belooft een aantal unieke apps die profiteren van de stylus.

Image
Image

Volgens TCL verbetert NXTVISION de beeldkwaliteit met zijn SDR naar HDR-opschalingsfunctie die het contrast verbetert wanneer je een game speelt of een show streamt. De functie heeft ook Eye Comfort Mode, die automatisch de helderheid van het scherm aanpast om te beschermen tegen vermoeide ogen.

De Stylus 5G beschikt ook over AI-aangedreven technologie die de kleinste details in handschrift kan herkennen om de herkenning nog beter te maken. Er is ook MyScript Calculator 2, een app waarmee je wiskundige vergelijkingen op het scherm kunt schrijven om meteen een antwoord te berekenen.

Dit alles wordt aangedreven door een MediaTek-chipset met een acht-core CPU en 4 GB RAM om 5G-connectiviteit te bieden voor lage latentie. De Stylus 5G bevat ook een batterij van 4.000 mAH waarvan TCL zegt dat deze 16 uur meegaat op een enkele lading.

Image
Image

De camera van de Stylus 5G heeft een hoofdlens van 50 MP, een supergroothoekoptie van 5 MP en een macrolens van 2 MP die foto's kan opslaan op de 128 GB opslagruimte van de telefoon, "uitbreidbaar tot 2 TB".

Je kunt de telefoon nu in Lunar Black kopen op de website van TCL of bij een plaatselijke winkelier.

Aanbevolen: