Nieuwe Surface Laptop Go 2 is (soort van) sneller en beter dan voorheen

Nieuwe Surface Laptop Go 2 is (soort van) sneller en beter dan voorheen
Nieuwe Surface Laptop Go 2 is (soort van) sneller en beter dan voorheen
Anonim

Microsoft breidt zijn aanbod van compacte laptops uit met de nieuwe Surface Laptop Go 2, die iets beter is dan het origineel.

Surface-laptops zijn het antwoord van Microsoft op Apple's MacBook Air; een lichtgewicht laptop die je overal mee naartoe kunt nemen en toch behoorlijk goede prestaties levert. De Surface Laptop weegt 2,48 pond met een 12,4-inch touchscreen en herbergt een 11e generatie Intel Core i5-processor. Vooral gamers zullen genieten van de Intel Iris Xe grafische kaart van het apparaat.

Image
Image

En om die Iris-grafische kaart uit te proberen, wordt de Surface Laptop Go 2 geleverd met de Xbox-app vooraf geladen en een proefperiode van een maand van Xbox Game Pass Ultimate. Afgezien van de wijzigingen aan de processor en grafische kaart, is de Surface Laptop Go 2 in wezen hetzelfde als zijn voorganger. Alle andere wijzigingen zijn klein in vergelijking.

De twee apparaten hebben dezelfde afmetingen en geheugenopties (ofwel 4 GB LPDDR4x RAM of 8 GB). Ze hebben allebei een omgevingslichtsensor die het scherm automatisch dimt om het aan te passen aan de omgeving eromheen. De Surface Laptop 2 heeft ook een 720p HD-camera aan de voorkant met twee verre-veldmicrofoons om geluid van een afstand op te vangen.

Twee kleine veranderingen hebben betrekking op de batterij en draadloze connectiviteit. De batterijduur van de Surface Laptop 2 kan tot 13,5 uur duren in plaats van 13 uur en ondersteunt nu Bluetooth Wireless 5.1.

Image
Image

De Surface Laptop 2 is verkrijgbaar in vier kleuren: saliegroen, ijsblauw, zandsteen en platina. De computer is momenteel beschikbaar voor pre-order op de website van Microsoft en bij Best Buy met een startprijs van $ 599. Het wordt gelanceerd op 7 juni.

Aanbevolen: