Voice & Videogesprekken komen terug naar Facebook-app, soort van

Voice & Videogesprekken komen terug naar Facebook-app, soort van
Voice & Videogesprekken komen terug naar Facebook-app, soort van
Anonim

Facebook brengt voorlopig de Messenger-functionaliteit terug naar de primaire Facebook-app door middel van een test voor spraak- en videogesprekken in meerdere landen.

Volgens Bloomberg laat Facebook sommige gebruikers in bepaalde landen (waaronder de VS) spraak- en video-oproepfuncties uitproberen met behulp van de Facebook-app. Dit zou normaal gesproken via Facebook Messenger moeten gaan, aangezien Facebook de functies in 2014 in de berichten-app scheidde. Maar als je Facebook gebruikt via de browser van je computer, staat alles nog steeds op één plek.

Image
Image

Vanaf nu heeft Facebook alleen het testen van spraak- en video-oproepen in de hoofdapp bevestigd. Het heeft niets gezegd over het al dan niet zien van andere Messenger-functies in de hoofdapp in de toekomst. Het heeft ook niet uitgelegd wat er met de Messenger-app kan gebeuren als deze functies worden teruggebracht naar de Facebook-app. Voorlopig wil het dat we de Messenger-app blijven gebruiken.

Image
Image

Facebook heeft niet uitgelegd waarom het functies die eerder zijn losgemaakt, opnieuw wil integreren in een afzonderlijke app. Bloomberg denkt dat het een manier zou kunnen zijn voor Facebook om het zichzelf moeilijker te maken om in kleinere stukjes te scheiden.

Om erachter te komen of je deel uitmaakt van de Facebook-test, moet je de Facebook-app openen en proberen berichten op te halen. Als je nog steeds wordt gevraagd om de Messenger-app te installeren of over te schakelen, zit je niet in de test.

Aanbevolen: