Splatoon 3's nieuwste trailer geeft ons een releasedatum

Splatoon 3's nieuwste trailer geeft ons een releasedatum
Splatoon 3's nieuwste trailer geeft ons een releasedatum
Anonim

De nieuwste trailer voor Splatoon 3 pronkt met chaos in de Turf War multiplayer-modus, maar belangrijker nog, het geeft ons ook een solide releasedatum.

We wisten dat Nintendo's populaire inktvisspel (nee, niet dat) een derde deel zou krijgen, en we wisten dat het, zoals de meeste vervolgen, de game ervoor zou herhalen. Dat is een game die Lifewire in 2022 heeft geselecteerd als de beste shooter op de Switch. En dankzij een nieuwe officiële trailer weten we eindelijk ook wanneer we hem kunnen gaan spelen.

Image
Image

Turf Wars - met inkt gevulde gevechten tussen rivaliserende teams van Inklings en Octolings - staan deze keer natuurlijk nog steeds centraal (als het niet kapot is, enz.). Hoewel Splatoon 3 dingen aankleedt met nieuwe kaarten, een nieuw pijl-en-boog-achtig wapen en een aantal nieuwe bewegingen voor verdedigings- en verplaatsingsdoeleinden. Zoals je zou verwachten, ziet dit er allemaal net zo rommelig en onderhoudend uit als de vorige twee titels.

Salmon Run, de op golven gebaseerde coöpmodus die is geïntroduceerd in Splatoon 2, keert ook terug, samen met enkele nieuwe functies en een gezonde dosis gigantische, monsterlijke Salmonid-baaswezens om mee te kampen. Maar net als bij andere Nintendo Switch-spellen heb je een Nintendo Switch Online-abonnement nodig als je van plan bent om online te spelen.

Volgens Nintendo zal Splatoon 3 op 9 september beschikbaar zijn voor de Switch voor de standaard "AAA"-prijs van $ 59,99.

Aanbevolen: