Nieuwe Philips Hue-app belooft nieuwe en naadloze ervaring

Nieuwe Philips Hue-app belooft nieuwe en naadloze ervaring
Nieuwe Philips Hue-app belooft nieuwe en naadloze ervaring
Anonim

Als je Philips Hue slimme gloeilampen gebruikt, is het tijd om je app bij te werken naar de 4.0-versie voor een betere en meer gestroomlijnde ervaring.

Philips heeft donderdag een nieuwe update van zijn app aangekondigd met een intuïtievere interface, snellere prestaties en een nieuwe, strakke look.

Image
Image

Met de app, gemaakt door Signify, kun je je lampen nu groeperen in Kamers en Zones om je verlichting naar behoefte te bedienen. Gebruikers hebben toegang tot elke lichtscène vanuit de Hue-scènegalerij op één enkel scherm en kunnen ze met één tik in elke kamer of zone instellen.

Andere verbeteringen zijn de mogelijkheid om scènes in te stellen, te dimmen en helderder te maken en lichten aan en uit te zetten vanaf hetzelfde scherm. Er is ook een nieuw tabblad Automatiseringen dat het oude tabblad Routines vervangt en meer flexibiliteit biedt bij het aanpassen van de manier waarop u uw lampen gebruikt door al uw automaten tegelijk weer te geven.

Een andere belangrijke update in de app is ondersteuning voor meerdere gebruikers voor geofencing. Deze nieuwe functie controleert of er andere gebruikers in huis zijn voordat de automatisering in werking treedt, wat volgens Android Police zou moeten voorkomen dat de lichten aan of uit gaan als je je huis verlaat maar je partner of kamergenoot nog binnen is.

Philips Hue zei dat de nieuwe app is gemaakt in samenwerking met verlichtingsexperts, zodat elke lichtscène in de Hue-scènegalerij "professionele verlichting" in je huis kan brengen. De app-update kan nu worden gedownload op zowel iOS- als Android-apparaten.

Zelfs met al deze updates klaagden sommige gebruikers op Reddit over de nieuwe app, omdat ze hun hele installatie moeten herwerken en een geheel nieuwe app-configuratie moeten leren.

Philips Hue zei dat de nieuwe app is gemaakt in samenwerking met verlichtingsexperts, zodat elke lichtscène in de Hue-scènegalerij "professionele verlichting" in uw huis kan brengen.

"In kamers hebben lichten geen individuele schuifregelaars meer en in plaats daarvan krijgt 'Mijn scènes' de schermruimte en de positie in het midden van het scherm", schreef een Reddit-gebruiker. "Zuiver als je normaal gesproken geen scènes vanuit de app start."

"Dus alle handige Hue-widgets die ik op mijn Android-telefoon heb gemaakt, kunnen na deze update niet worden geladen en de enige beschikbare widget is 1 tegel lang en je kunt hem niet uitbreiden", zei een andere gebruiker. "Erg ongelukkig met deze update."

Het kan even duren om aan de nieuwe app te wennen, maar dit is de grootste update van de Philips Hue-app ooit, dus het is de moeite van het bekijken waard.

Aanbevolen: