Hoe een Snapchat te openen zonder 'Geopend' te zeggen

Inhoudsopgave:

Hoe een Snapchat te openen zonder 'Geopend' te zeggen
Hoe een Snapchat te openen zonder 'Geopend' te zeggen
Anonim

Wat te weten

  • Open het tabblad Conversations, zet je apparaat in vliegtuigmodus om de internetverbinding te verbreken en open vervolgens de module.
  • Verwijder de cache van de app en maak vervolgens opnieuw verbinding met internet.
  • Om het uit te testen, maak je een ander Snapchat-account aan en stuur je berichten tussen je accounts.

Dit artikel legt uit hoe je een Snapchat opent zonder dat de afzender het weet. Instructies zijn van toepassing op iOS- en Android-apparaten.

Snapchat-berichten lezen zonder dat ze het weten

De volgende instructies werken zowel voor foto's en video's als voor chatberichten.

  1. Zodra je een nieuw snap- of chatbericht van een vriend hebt ontvangen, navigeer je naar het tabblad Conversations door vanaf het cameratabblad naar rechts te vegen.
  2. Als het snap- of chatbericht nog niet volledig is geladen, laat het dan laden. Als het klaar is met laden, zou je een roze vierkant en New Snap label moeten zien (als het een snap is), of een blauwe pijl en New Chat label (als het een chatbericht is) onder de naam van je vriend.

    Tik er niet op om het te bekijken of te lezen!

  3. Zet je apparaat in vliegtuigmodus om de verbinding met internet te verbreken.

    • Veeg op iOS-apparaten omhoog vanaf de onderkant van het scherm om het controlecentrum weer te geven en tik op het airplane-pictogram zodat het oranje wordt.
    • Veeg op Android-apparaten vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden om uw snelle instellingen weer te geven en tik op het airplane-pictogram zodat het blauw wordt.
    Image
    Image
  4. Nu je geen internetverbinding hebt, kun je veilig de snap van je vriend bekijken of zijn chatbericht lezen. Ga terug naar de Snapchat-app en tik op naam van je vriend + Nieuwe Snap om hun snap te bekijken, of tik op naam van je vriend + Nieuwe chat om hun chatbericht te lezen.

  5. Voordat je de vliegtuigmodus uitschakelt en opnieuw verbinding maakt, moet je je cache wissen in de Snapchat-app. Tik op je profielpictogram/Bitmoji in de rechterbovenhoek van de app en tik vervolgens op het gear-pictogram in de rechterbovenhoek van je profieltabblad.
  6. Scroll op het tabblad Instellingen omlaag naar het gedeelte Accountacties en tik op Clear Cache > Alles wissen. Tik op Oké om te bevestigen.

    Image
    Image

    Deze stap is essentieel voor het stiekem openen van snaps, dus als je het vergeet, zal je vriend nog steeds het label 'Geopend' zien, ondanks dat je het opent in de vliegtuigmodus. Door de cache te wissen, worden alleen bepaalde gegevens gewist waardoor de app sneller kan werken, maar die extra ruimte in beslag kan nemen. Maak je geen zorgen - geen van je opgeslagen snaps in Herinneringen of chats gaan verloren.

  7. Nu is het veilig om de vliegtuigmodus uit te schakelen.

    • Veeg op iOS omhoog vanaf het scherm en tik op het airplane pictogram in het controlecentrum om opnieuw verbinding te maken.
    • Veeg op Android omlaag vanaf het scherm en tik op het pictogram airplane in de snelle instellingen.
  8. Als je vriend naar het tabblad Gesprekken kijkt, zien ze alleen een Delivered label onder je naam.

Probeer het zelf

De beste manier om te bevestigen dat deze methode werkt, is door twee Snapchat-accounts te gebruiken, waarbij het ene account in een handomdraai naar het andere stuurt. Volg de bovenstaande stappen met het account van de ontvanger en controleer vervolgens of het afzenderaccount nooit het label Opened ziet door in plaats daarvan naar het label Delivered te zoeken.

Je kunt dit doen door simpelweg een testaccount aan te maken samen met je normale account, maar een eenvoudigere manier om dit te doen is door een vriend het met je te laten testen.

FAQ

    Kan ik een Snapchat screenshot maken zonder dat iemand het weet?

    Nee. Hoewel er vroeger tijdelijke oplossingen waren, is het niet langer mogelijk om iemands snap te bekijken zonder dat ze het weten.

    Kan ik iemand toevoegen op Snapchat zonder dat ze het weten?

    Nee. Je kunt iemand op Snapchat zoeken zonder dat ze het weten, maar ze zullen een melding ontvangen als je ze toevoegt.

    Hoe blokkeer ik iemand op Snapchat zonder dat ze het weten?

    Als je een gebruiker blokkeert op Snapchat, krijgt de gebruiker geen melding. Ze zullen het niet weten, tenzij ze een ander account gebruiken om naar je te zoeken.

Aanbevolen: