Hoe een iPhone-simkaart te openen zonder een uitwerphulpmiddel

Inhoudsopgave:

Hoe een iPhone-simkaart te openen zonder een uitwerphulpmiddel
Hoe een iPhone-simkaart te openen zonder een uitwerphulpmiddel
Anonim

Wat te weten

  • Zonder twijfel de beste niet-standaard tool: een paperclip.
  • Volgende beste niet-standaard uitwerpgereedschap: een veiligheidsspeld.
  • Om de SIM-lade te onthullen, vouwt u een paperclip open en steekt u de rechte kant in het uitwerpgat totdat de lade naar buiten schuift.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een iPhone-simkaart opent zonder uitwerphulpmiddel. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op alle iPhone-modellen.

De iPhone-simkaartuitwerptool vinden

De simkaarttool voor het uitwerpen van de lade vanaf de zijkant van de iPhone wordt geleverd in de doos zolang uw land- en netwerkspecifieke iPhone deze bevatten.

In de VS bevatten iPhones documentatie, zoals juridische kennisgevingen en handleidingen om aan de slag te gaan. De SIM-uitwerptool is mogelijk verborgen in deze papieren. Het is een klein stukje metaal dat aan een wit stuk papier is bevestigd; dit maakt het gemakkelijk om per ongeluk weg te gooien.

Als je de tool niet kunt vinden of een tweedehands iPhone hebt gekocht, zijn er andere manieren om de simkaarthouder te openen om een simkaart toe te voegen of te vervangen.

Probeer deze items om een SIM-lade uit te werpen

De opening die wordt gebruikt om een simkaartlade uit te werpen is klein. Hoewel veel rechte voorwerpen kunnen werken, vereist het SIM-gat iets stevigs met een smalle afmeting.

Let op je duim wanneer je een van deze tools die je in huis hebt in je telefoon duwt. De meeste zijn scherp en kunnen de huid doorboren.

Hier zijn enkele ideeën die hebben gewerkt:

  • Paperclip: De meeste kleine en middelgrote paperclips werken door één kant te buigen. Als je geen tool voor het verwijderen van je simkaart hebt, werkt een paperclip goed.
  • Veiligheidsspeld: Niet alle maten veiligheidsspelden werken. Zoek de kleinst mogelijke veiligheidsspeld die in het gat past.
  • Earring: Een oorbel werkt in een mum van tijd. Haal de achterkant van de oorbel eraf en steek de paal in het gaatje van de simkaarthouder. Wees voorzichtig, want zachte materialen zoals goud buigen gemakkelijk.
  • Staple: Een standaard nietje kan er in een mum van tijd doorheen komen, maar het kan moeilijk te gebruiken zijn omdat het dun en flexibel is. Een dikker, industrieel nietje is een betere keuze.
  • Mechanisch potlood: Om een mechanisch potlood te gebruiken, moet u het een paar keer klikken om het verder uit te schuiven dan u zou schrijven. Steek de punt in het gat en geef er een stevige duw tegen. Het is een uitdaging om te gebruiken vanwege de broosheid van het lood, maar het is een veelvoorkomend item dat je in huis of in een rugzak vindt.
  • Tandenstoker: De meeste tandenstokers zijn iets te breed voor het iPhone-simkaartgat. Wrijf wat van het hout weg om het passend te maken en breek de punt af.
  • Vishaak: Vishaken zijn er in verschillende soorten en maten, dus als je op een boot bent en een nood-sim-swap nodig hebt, probeer dan een van deze.

Veel winkels van gsm-aanbieders hebben extra tools voor het uitwerpen van simkaarten als je liever bij een bewezen en gegarandeerde extractiemethode blijft.

Hoe de iPhone-simkaartlade te openen met een paperclip

Een paperclip is een van de gemakkelijkste en meest voorkomende objecten om te gebruiken als je geen uitwerpgereedschap hebt.

  1. Begin met een kleine of middelgrote paperclip.
  2. Klap een rechte zijde open, zodat deze uitsteekt.

    Image
    Image
  3. Plaats de rechte kant van de paperclip zo ver mogelijk in de uitwerpopening van de simkaart.

    Image
    Image
  4. Met de paperclip in het gat, gebruik je duim om stevig aan te drukken totdat de lade uitsteekt. Het moet langzaam naar buiten schuiven in plaats van eruit te springen.

iPhone-modellen en SIM-ladelocaties

De SIM-lade, een smal ovaal met een kleine cirkel eronder, bevindt zich op de meeste iPhones aan de rechterkant van de telefoon en zit gelijk met de zijkant van de telefoon en is niet zichtbaar als je een telefoonhoesje gebruikt. Op de vroegste modellen bevindt het zich aan de onderkant van de telefoon.

De iPhone XS Max was de eerste iPhone die de richting van de simkaart op de simkaarthouder veranderde. In plaats van naar u toe in de lade te zitten, zit de simkaart aan de achterkant van de lade.

FAQ

    Hoe verwijder ik mijn simkaart veilig uit mijn iPhone?

    Om uw simkaart te vervangen, ha alt u de oude simkaart voorzichtig uit de simkaarthouder en plaatst u de nieuwe in de lade. Een kleine inkeping geeft aan hoe de simkaart is geplaatst. Plaats de lade terug op dezelfde manier als deze eruit kwam.

    Waarom zegt mijn iPhone dat er geen simkaart is geïnstalleerd?

    Als je iPhone 'Geen simkaart' zegt, herkent het apparaat de simkaart niet. De eenvoudigste oplossing is om het eruit te halen en opnieuw in te stellen.

    Kan ik een back-up maken van mijn contacten op mijn iPhone-simkaart?

    Nee. Je kunt geen back-up maken van contacten op de simkaart van je iPhone, maar je kunt wel gegevens importeren van een oude simkaart. Dat gezegd hebbende, kan het gemakkelijker zijn om contacten te synchroniseren of te importeren vanuit de cloud, een computer of software.

Aanbevolen: