Hoe AirPods te pauzeren

Inhoudsopgave:

Hoe AirPods te pauzeren
Hoe AirPods te pauzeren
Anonim

Wat te weten

  • Het afspelen van audio stopt automatisch als je een van de AirPods uit je oor ha alt.
  • Je kunt ook dubbeltikken op een van de AirPods om het afspelen van audio te pauzeren.
  • Of pauzeer het afspelen van audio door Siri te vragen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u het afspelen van audio op Apple AirPods kunt pauzeren en hoe u de functionaliteit kunt aanpassen. De instructies zijn van toepassing op alle AirPods, inclusief de 1e generatie (Lightning-behuizing), 2e generatie (draadloze behuizing) en AirPods Pro-modellen.

Muziek pauzeren met AirPods met de standaardoptie

Standaard stopt het afspelen van audio automatisch als u een van de AirPods uit uw oor ha alt. Deze ingebouwde functie heet Automatic Ear Detection. Het afspelen wordt hervat als u de AirPod binnen 15 seconden na het verwijderen weer in uw oor stopt.

Als je beide AirPods uit je oren ha alt, schakelt de audioweergave over naar de luidsprekers van het Apple-apparaat waarop je AirPods zijn aangesloten. Vervolgens moet u het afspelen van audio op het Apple-apparaat handmatig pauzeren.

Automatische oordetectie voor AirPods uitschakelen

Als u wilt dat het afspelen van audio doorgaat, zelfs als u een van uw AirPods uit uw oor ha alt, schakelt u Automatische oordetectie uit. Het uitschakelen van deze functie kan een goed idee zijn als:

  • Je bent aan het multitasken en wilt gewoon naar muziek luisteren via één AirPod.
  • Je wilt niet dat je muziek of podcast overschakelt naar hardop afspelen op je Apple-apparaat wanneer je een AirPod uit je oor ha alt.

Om automatische oordetectie uit te schakelen, moet u de Apple Airpod-instellingen openen:

  1. Open de AirPods-hoes met je AirPods erin.
  2. Selecteer op uw iOS-apparaat Instellingen > Bluetooth.
  3. Selecteer onder Mijn apparaten de knop i Detail openbaarmaking naast de AirPods.
  4. Schakel de Automatische oordetectie tuimelschakelaar uit om de functie uit te schakelen.

    Image
    Image

AirPods pauzeren door dubbel te tikken

De tweede manier om het afspelen van audio te pauzeren, is door te dubbeltikken op een AirPod. Om deze functionaliteit in te schakelen en aan te passen:

  1. Open de AirPods-hoes met je AirPods erin.
  2. Selecteer op uw iOS-apparaat Instellingen > Bluetooth.
  3. Selecteer onder Mijn apparaten de knop i Detail openbaarmaking naast uw AirPods.
  4. Selecteer onder Double-Tap op AirPod welke van de volgende functies de rechter en linker AirPods zullen uitvoeren wanneer u er dubbel op tikt. Uw opties kunnen zijn:

    • Toegang tot Siri
    • Afspelen, pauzeren of stoppen van het afspelen van audio
    • Ga naar het volgende nummer
    • Speel het vorige nummer opnieuw af

    Apple introduceerde de Next Track en Previous Track opties met iOS 11. Als uw iOS-apparaat een eerdere versie van iOS heeft, enige opties voor dubbeltikken zijn Siri, Play/Pause en Off.

Als je de AirPods Pro hebt, moet je mogelijk op drukken in plaats van tikken om elke functie te bedienen. Er moet een hoorbare klik klinken wanneer u erop drukt.

AirPods pauzeren met Siri

Zowel de eerste generatie als de tweede generatie AirPods werken met Siri. Welke generatie je hebt, bepa alt hoe je toegang krijgt tot de Apple digitale assistent:

  • Als je AirPods van de eerste generatie hebt en een van de AirPods hebt geconfigureerd voor toegang tot Siri, dubbeltik dan op de aangewezen AirPod en vertel de assistent wat je wilt dat hij doet (bijvoorbeeld het afspelen pauzeren).
  • Als je muziek wilt pauzeren op Airpods van de tweede generatie, zeg je 'Hé, Siri' en vertel je de assistent wat je wilt (bijvoorbeeld pauzeren of naar het volgende nummer gaan).

Aanbevolen: