Hoe u uw AirPods, AirPods 2 & AirPodsPro kunt opladen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw AirPods, AirPods 2 & AirPodsPro kunt opladen
Hoe u uw AirPods, AirPods 2 & AirPodsPro kunt opladen
Anonim

Wat te weten

  • Om alle AirPods op te laden, plaatst u ze in hun hoesje en laadt u het hoesje op.
  • Gebruik voor originele AirPods een bliksemkabel om de case op te laden. AirPods2 en AirPods Pro ondersteunen draadloos opladen.
  • Groen licht met AirPods in de hoes=AirPods zijn volledig opgeladen. Amberkleurig licht=minder dan één volledige lading resterend.

Hoewel het oplaadproces voor AirPods eenvoudig is, bieden deze handige kleine oordopjes geen duidelijke aanwijzing over waar ze zich bevinden in hun stroomcyclus. iOS, macOS en iPadOS bieden echter specifieke batterij-informatie, op voorwaarde dat ze zijn gekoppeld aan uw AirPods.

De informatie en instructies in dit artikel zijn van toepassing op de originele AirPods (met de oplaadcassette met de Lightning-poort), 2e generatie AirPods (met de draadloze oplaadcassette) en AirPods Pro.

Image
Image

Wanneer u AirPods oplaadt, laadt u twee apparaten tegelijk op

Het belangrijkste dat u moet weten over het opladen van AirPods, is dat u de oordopjes niet alleen of rechtstreeks oplaadt. In plaats daarvan laadt u AirPods en hun hoesje tegelijkertijd op.

Beschouw de AirPods-behuizing in wezen als een groot batterijpakket. Wanneer je de AirPods in de case plaatst, laden de individuele AirPods zichzelf op door stroom uit de case te halen in de batterijen in de oordopjes. Er is hier dus een tweedelig proces met twee apparaten: om je AirPods op te laden, moet je eerst je AirPods-hoesje opladen.

De batterij in de AirPods-behuizing kan meerdere keren volledig worden opgeladen voor de oordopjes. U kunt uw AirPods dus drie of vier keer opladen voordat u zich zorgen hoeft te maken over het opnieuw opladen van de case.

AirPods en AirPods Pro opladen

Om de AirPods of AirPods Pro op te laden, stop ze in hun hoesje.

Om de case op te laden, gebruik je een Lightning-kabel om hem op een oplaadbron aan te sluiten. De AirPods en AirPods Pro van de tweede generatie ondersteunen draadloos opladen met behulp van de Qi-standaard voor draadloos opladen.

Bottom Line

Volgens Apple levert het opladen van uw AirPods en AirPods 2 gedurende 15 minuten tot 3 uur audio-afspeeltijd en 1 of 2 uur (respectievelijk 1e en 2e generatie modellen) telefoontijd op. AirPods Pro leveren ongeveer 1 uur luister- of gesprekstijd na 5 minuten opladen.

Hoe lang worden AirPods opgeladen?

Uitzoeken hoe lang batterijen meegaan is een uitdaging, omdat het sterk wordt bepaald door hoe je ze gebruikt. Dat gezegd hebbende, dit is wat Apple zegt over de batterijduur van de AirPod:

AirPods Pro

  • Tot 4,5 uur audio na één keer opladen.
  • Tot 3,5 uur telefoongebruik na één keer opladen.
  • Met een volledig opgeladen case, meer dan 24 uur audio en meer dan 18 uur telefoon.

2e generatie AirPods

  • Tot 5 uur audio na één keer opladen.
  • Tot 3 uur telefoongebruik na één keer opladen.
  • Met een volledig opgeladen case, meer dan 24 uur audio en tot 18 uur telefoon.

1e generatie AirPods

  • Tot 5 uur audio na één keer opladen.
  • Tot 2 uur telefoongebruik na één keer opladen.
  • Met een volledig opgeladen case, meer dan 24 uur audio en tot 11 uur telefoon.

Vraagt u zich af of u uw AirPods kunt uitschakelen om de batterij te sparen? Het antwoord is ingewikkelder dan je zou verwachten. Lees hoe u uw AirPods uitschakelt.

Hoe te weten of AirPods worden opgeladen

Het statuslampje op de AirPods-case geeft je informatie wanneer het deksel open is. Dit lampje bevindt zich in het deksel op het 1e generatie model en aan de voorkant op het 2e generatie model en AirPods Pro. Hier leest u hoe u de verschillende lichten kunt begrijpen die u ziet:

  • Groen licht, met AirPods voor het geval: Uw AirPods zijn volledig opgeladen.
  • Groen licht, zonder AirPods in case: De case is volledig opgeladen.
  • Amber lampje: De batterij van de case is nog maar één keer volledig opgeladen.
  • Knipperend oranje licht: Dit kan erop wijzen dat u uw AirPods opnieuw moet instellen.
  • Knipperend wit licht: Uw AirPods zijn klaar om te worden ingesteld.

Hoe de levensduur van de batterij van AirPods te controleren

Omdat noch AirPods noch hun hoesje een scherm hebben, is er geen manier om te controleren hoeveel batterij ze op het apparaat hebben. Een manier om te weten of de batterijen bijna leeg zijn, is dat er een geluid wordt afgespeeld in een of beide AirPods om u te laten weten dat het tijd is om op te laden. Je kunt Siri ook om een batterijcontrole vragen.

Voor meer specifieke informatie over de batterijstatus van je AirPods, gebruik je de apparaten waarop de AirPods zijn aangesloten. Houd de AirPods-hoes gewoon in de buurt van de iPhone of iPad waarmee je ze gebruikt en open vervolgens de AirPods-hoes. Batterij-informatie verschijnt op het scherm.

Je kunt de batterijduur van de AirPod ook controleren op een Mac waaraan je AirPods hebt gekoppeld door de hoes te openen en vervolgens op het Bluetooth-pictogram in de menubalk te klikken. Wanneer u de AirPods markeert, ziet u de oplaadpercentages in het vervolgmenu.

Hebben uw AirPod-batterijen niet zoveel stroom als vroeger? Apple biedt AirPod-batterijreparaties aan vanaf $ 49 (per AirPod).

Aanbevolen: