Toon je trots met deze nieuwe Apple Watch-bandjes

Toon je trots met deze nieuwe Apple Watch-bandjes
Toon je trots met deze nieuwe Apple Watch-bandjes
Anonim

Apple heeft twee nieuwe bands aangekondigd (met een bijbehorend digitaal gezicht) voorafgaand aan de Pride Month van dit jaar, die in juni plaatsvindt.

Voortzetting van wat een jaarlijkse traditie is geworden, brengt Apple opnieuw enkele nieuwe Apple Watch-bands uit voor de Pride-maand. Hiervoor, voor het zevende jaar op rij, zijn de nieuwe bands ontworpen om te vertegenwoordigen hoe Apple "staat bij, ondersteunt en trots is op de LGBTQ+-gemeenschap."

Image
Image

De Pride Edition Sport Loop is voornamelijk wit maar met een regenboog kleurverloop geweven in het binnenste deel van de band. Aan de buitenkant beschrijft een soortgelijk geweven regenboogpatroon "trots" met cursieve letters, bedoeld als een eerbetoon aan de "hallo"-groet van de eerste Macintosh-computer.

Er is ook een Nike-versie van de nieuwe Sport Loop-band, meestal in het zwart, ook met een regenboogpatroon erin geweven. Het regenboogpatroon van de Pride Edition Nike Sport Loop bedekt echter de hele band aan alle kanten en de kleuren worden gescheiden door zwarte strepen. Volgens Apple eert het ontwerp "individuen die sport uitbreiden voor toekomstige generaties en anderen inspireren om de vreugde te voelen authentiek zichzelf te zijn."

Image
Image

Er wordt ook een nieuwe Pride Threads-wijzerplaat toegevoegd aan de uitgebreide selectie schermen van de Apple Watch. Apple zegt dat het is ontworpen om het geweven regenboogpatroon in de Pride Edition Sport Loop-band te weerspiegelen, en de look van het gezicht is geïnspireerd op trotsvlaggen.

Zowel de Pride Edition Sport Loop als de Pride Edition Nike Sport Loop zijn nu verkrijgbaar in de online winkel van Apple voor $ 49, en de Nike Sport Loop zal binnenkort ook op de website van Nike staan. Vanaf 26 mei zijn beide bands ook te vinden in de Apple Stores. De Pride Threads-wijzerplaat is later vandaag beschikbaar voor Apple Watch Series 4 en later met watchOS 8.6.

Aanbevolen: