Deze nieuwe luidsprekertelefoon kan uw WFH-routine veranderen

Inhoudsopgave:

Deze nieuwe luidsprekertelefoon kan uw WFH-routine veranderen
Deze nieuwe luidsprekertelefoon kan uw WFH-routine veranderen
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De Cyber Acoustic SP-2000 is een bescheiden box die bellen en vergaderen veel eenvoudiger maakt.
  • De microfoon dempt omgevingsgeluid vrij goed.
  • Het is geen opwindende gadget, maar het klaart de klus wel effectief.

Image
Image

Speakerphones behoren niet tot het verleden? Dat is wat je denkt, toch? Dat is wat ik dacht toen ik voor het eerst de Cyber Acoustics SP-2000 kocht.

Ik ben gewend aan meer opwindend klinkende technologie, maar het blijkt dat deze kleine ingetogen doos ongelooflijk nuttig is. Natuurlijk, je zult er nooit over opscheppen tegen je vrienden op dezelfde manier als een nieuwe smartwatch, maar je zult merken dat het een fantastische tijdsbesparing is terwijl je aan het werk bent.

Het is een kleine doos die USB- en Bluetooth-connectiviteit biedt, zodat je hem niet in de buurt van je pc hoeft te houden, maar dat zal je waarschijnlijk toch doen. Sluit hem binnen enkele seconden aan en al je gesprekken kunnen er doorheen, in plaats van je zorgen te maken over de microfoonkwaliteit van je laptop of telefoon. Het maakt slechts verbinding met één apparaat tegelijk, maar één druk op de knop schakelt de ingang. In een druk thuiskantoor komt het echt tot zijn recht.

Werk blijft veranderen

In de afgelopen 18 maanden zijn veel werkmethoden veranderd. Sommige zijn nog steeds heel anders dan voorheen. Ik heb altijd vanuit huis gewerkt, maar nu moet ik ook veel meer vergaderingen en telefoontjes plegen. Vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen moest ik ook medische instellingen bellen terwijl ik probeer te werken.

Sinds ik de Cyber Acoustics SP-2000 heb gekregen, realiseer ik me dat ik dingen op de moeilijke manier deed. Ik zou het gesprek op de luidspreker op mijn iPhone laten staan, wachtend tot de wachtmuziek is afgelopen en ik met iemand kan praten. Omdat ik geen fan ben van de luidsprekermodus van de iPhone, zou ik hem snel uitschakelen om de oproep aan te nemen. Het is allemaal een extra moment of twee, maar deze dingen tellen op. Toen ik de Cyber Acoustics SP-2000 eenmaal had ingesteld, had ik veel meer controle. stiekem? Ik voelde me ook veel professioneler.

Die trend zette zich voort met werkbezoeken. Dankzij de luidsprekertelefoon kon ik door mijn kantoor aan huis dwalen, wandelend en pratend als de big shot die ik echt niet ben. Het was handig en voelde beter dan de hele tijd in de buurt van mijn laptop vast te zitten.

De Cyber Acoustics SP-2000 heeft een ruisonderdrukkende microfoon en ik heb contact opgenomen met de mensen met wie ik heb gesproken. Ze waren blij met hoe ik klonk en degenen die me van tevoren hadden gesproken, vonden dat ik ook helderder klonk dan voorheen. De Cyber Acoustics SP-2000 heeft een stemopnamebereik van 3 meter, dus je kunt een beetje ronddwalen zonder je zorgen te maken dat de magie van de stemverbetering misgaat.

Omschakelen

Ik had de Cyber Acoustics SP-2000 meestal via Bluetooth aangesloten op mijn MacBook Pro. Het is mogelijk om USB te gebruiken (en dat is nodig om de batterij van 12 uur te onderhouden), maar Bluetooth was eenvoudiger voor mij. Het duurde seconden om te koppelen. Het nadeel hiervan is dat je het niet gemakkelijk met twee apparaten tegelijk kunt koppelen, maar dat is nauwelijks een uniek probleem voor dit apparaat. De meeste Bluetooth-hoofdtelefoons bieden geen multipoint-technologie - de technologie die betekent dat je twee apparaten tegelijkertijd kunt aansluiten.

Image
Image

In plaats daarvan wissel je tussen apparaten door de Bluetooth-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Het is niet moeilijk, maar ik ben lui, dus ik hield het meestal in combinatie met mijn meest gebruikte ding. Toegegeven, als ik in een werkvergadering op mijn laptop zit, is het ongelooflijk onwaarschijnlijk dat ik tegelijkertijd op mijn iPhone zou willen bellen, dus dit is verre van een probleem voor mij.

Wat ik wel leuk vind, qua knoppen, is dat de Cyber Acoustics SP-2000 een aantal duidelijke knoppen bovenop heeft. Deze hebben betrekking op het aannemen van een oproep, het aanpassen van het volume en het dempen van de microfoon. De laatste is de beste knop ooit als je in gesprek bent of op het punt staat te niezen.

Gewoon praktisch

De Cyber Acoustics SP-2000 is een van die gadgets die je zult onderschatten totdat het een belangrijk onderdeel van je woonruimte wordt. Dat deed ik zeker. Voor oproepen is het al snel een onmisbaar onderdeel van mijn arsenaal geworden. Het is saai om er met je vrienden over te praten, maar de eenvoud is zo handig. Het werkt zelfs als een gewone Bluetooth-luidspreker voor muziek, hoewel ik het niet echt zou aanraden als je een grote audiofan bent.

Ik ben gewend aan opwindender klinkende technologie, maar het blijkt dat deze kleine ingetogen doos ongelooflijk nuttig is.

Ervoor zorgen dat u helder klinkt bij gesprekken en vice versa, dat is waar de Cyber Acoustics SP-2000 het meest in uitblinkt, en dat doet het ook echt. Het is een kleine doos met wonderen in de hoek van je kantoor, een soort router voor je stem.

Aanbevolen: