Hoe iPhone-muziek te spelen via Bluetooth

Inhoudsopgave:

Hoe iPhone-muziek te spelen via Bluetooth
Hoe iPhone-muziek te spelen via Bluetooth
Anonim

Wat te weten

  • Schakel Bluetooth in op beide apparaten en zet het Bluetooth-apparaat in de koppelingsmodus.
  • Ga op de iPhone naar Instellingen > Bluetooth en tik op het apparaat om het met de telefoon te koppelen.
  • Speel muziek af op de iPhone om het via het Bluetooth-apparaat te horen.

Dit artikel legt uit hoe je iPhone-muziek kunt afspelen via Bluetooth. De instructies zijn van toepassing op iPhones met iOS 14 tot en met iOS 12.

Muziek afspelen vanaf de iPhone via Bluetooth

Het afspelen van geluiden van je iPhone op een Bluetooth-apparaat is een proces in drie stappen: schakel Bluetooth in op beide apparaten, koppel de apparaten en start de muziekstream.

  1. Schakel Bluetooth op de iPhone in als deze niet is ingeschakeld. Ga naar Instellingen > Bluetooth en tik op de aan/uit-schuifregelaar naar de positie Aan of open de Center en tik op het Bluetooth pictogram om het in te schakelen.
  2. Schakel op het Bluetooth-apparaat de koppelingsmodus in. Druk op de Pairing-knop of schakel een instelling in vanuit een bijbehorende app.

    Als het niet duidelijk is hoe Bluetooth op het andere apparaat moet worden ingeschakeld, neem dan contact op met het ondersteuningsteam voor het apparaat of raadpleeg de gebruikershandleiding.

  3. Plaats de iPhone binnen 10 meter van het Bluetooth-apparaat.

  4. Ga op de iPhone naar Instellingen > Bluetooth en tik op het apparaat om het met de telefoon te koppelen.

    Image
    Image

    Als je het apparaat niet met je telefoon hebt gekoppeld, wordt het weergegeven in de sectie Andere apparaten, of de status zegt Niet gekoppeld. Als je al eerder met dit apparaat hebt gekoppeld, staat er Not Connected.

  5. Op dit moment varieert wat je op het scherm ziet, afhankelijk van het Bluetooth-apparaat, hoe het is gekoppeld met apparaten en of het een nieuw apparaat is of een apparaat waarmee je eerder verbinding hebt gemaakt.

    Voor een nieuw apparaat vraagt een koppelingsverzoek u om een code te bevestigen die door het Bluetooth-apparaat is verstrekt. Als de codes overeenkomen, drukt u op Pair.

    Voor een bestaand Bluetooth-apparaat speelt het apparaat een geluid af om een geslaagde verbinding aan te geven. Eenmaal gekoppeld, toont het Bluetooth-scherm op de iPhone Connected naast het apparaat.

  6. Speel muziek af op de iPhone om het via het Bluetooth-apparaat te horen.

    Muziek afspelen via Bluetooth werkt ongeacht waar het geluid vandaan komt: video's van YouTube, een app voor het streamen van muziek, een podcast of online radio.

Problemen met het afspelen van iPhone-muziek via Bluetooth?

Er zijn verschillende dingen die u moet controleren als het apparaat problemen heeft om verbinding te maken met de iPhone of als de apparaten zijn verbonden maar de muziek niet wordt afgespeeld via Bluetooth.

  • De iPhone ziet het Bluetooth-apparaat niet: Plaats de telefoon dichter bij het apparaat en zorg ervoor dat de draadloze functie van het apparaat is ingeschakeld en werkt.
  • Kan geen muziek horen van het Bluetooth-apparaat: Het volume van de telefoon moet omhoog staan om geluid naar het apparaat te verzenden, en het volume van het Bluetooth-apparaat moet redelijk zijn ingesteld, ook.
  • Het Bluetooth-apparaat is uitgeschakeld. Bluetooth moet tijdens de hele muziekstreamingsessie ingeschakeld blijven. Op het moment dat je Bluetooth loskoppelt of te ver van het apparaat wegloopt, stopt de muziek.

Aanbevolen: