Qualcomm's nieuwe Snapdragon mobiele platforms hebben wat bijten

Qualcomm's nieuwe Snapdragon mobiele platforms hebben wat bijten
Qualcomm's nieuwe Snapdragon mobiele platforms hebben wat bijten
Anonim

Qualcomm heeft twee nieuwe mobiele Snapdragon-platforms onderweg, ontworpen om 'doorbraakervaringen' te bieden.

Het is niet verwonderlijk dat Qualcomm zijn Snapdragon-chips blijft herhalen om met elk nieuw model meer kracht en prestaties te krijgen. We zagen pas net de release van Snapdragon 8 eerder dit jaar, en nu is de Snapdragon 8+ Gen 1 (samen met de Snapdragon 7 Gen 1) al onderweg.

Image
Image

De Snapdragon 7 Gen 1 biedt wat Qualcomm Snapdragon Elite Gaming-functies noemt: hogere framesnelheden zonder extra stroomverbruik, snellere weergave, enzovoort. Hiermee kunnen gebruikers ook foto's maken met alle drie de apparaatcamera's tegelijk of foto's maken met 200 MP. En, in wat Qualcomm een primeur voor de Snapdragon 7 noemt, bevat het ook een Trust Management Engine en fraudebestendige hardware.

Wat de Snapdragon 8+ Gen 1 betreft, biedt Qualcomm nog betere spelprestaties met "functionaliteit op desktopniveau", snellere prestaties en ongeveer 30 procent minder stroomverbruik. Dus games zullen er goed uitzien, soepel spelen en langer kunnen spelen. Het ondersteunt ook video's met een hoog dynamisch bereik tot 8K en is in staat om miljarden kleuren vast te leggen.

Image
Image

Je zou de Snapdragon 8+ Gen 1 moeten kunnen vinden in een breed scala aan smartphonemerken zoals ASUS ROG, Motorola, OnePlus, OPPO en meer vanaf Q3 (juli tot september).

De SNapdragon 7 Gen 1 verschijnt iets eerder in het tweede kwartaal (tussen nu en juni), maar lijkt een iets kleinere installatiebasis te hebben dan de 8+ Gen 1. In beide gevallen zullen de algehele prijs en beschikbaarheid afhankelijk van de individuele merken en smartphonemodellen.

Aanbevolen: