Hoe een Wither te spawnen in Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe een Wither te spawnen in Minecraft
Hoe een Wither te spawnen in Minecraft
Anonim

Hier is alles wat je moet weten over het spawnen van een Wither in Minecraft, inclusief wat ze zijn en waarom je er een zou willen maken.

Deze instructies zijn van toepassing op Minecraft op alle platforms.

Hoe een Wither op te roepen in Minecraft

Hoe een schoft op te roepen

Volg deze stappen om een Wither op te roepen in Minecraft:

  1. Mine 4 Sand Soul. Sand Soul is alleen te vinden in The Nether, dus het kan zijn dat je een Nether Portal moet bouwen.

    Image
    Image
  2. Ontvang 3 Wither Skeletschedels. Versla Wither Skeletons in The Nether of Fortresses. Wither-skeletschedels hebben een slagingspercentage van 2,5%, dus je zult er waarschijnlijk veel moeten bevechten.

    Image
    Image
  3. Ga naar waar je de Wither wilt oproepen en plaats je Sand Soul-blokken in een rechtopstaande "T" -vorm. Plaats een blok op de grond, plaats er een ander op en plaats vervolgens blokken aan elke kant van het bovenste blok.

    Kies een grote, open ruimte. Je hebt voldoende ruimte nodig om de aanvallen van de Wither te ontwijken.

    Image
    Image
  4. Plaats 3 Wither Skeletschedels bovenop de “T”-vorm.

    Stappen 3-4 moeten worden uitgevoerd in de volgorde zoals beschreven. De schedels plaatsen voordat je alle andere blokken plaatst, zal niet werken.

    Image
    Image
  5. Ga uit de weg. Je hebt 10 seconden voordat de Wither een enorme explosie loslaat. Daarna begint de strijd.

    Image
    Image

Spawn een Wither met cheat-commando's

In de desktopversies van Minecraft kun je een cheat-opdracht gebruiken om Withers op te roepen. Ga eerst naar je Wereldinstellingen en zorg ervoor dat de Cheats activeren-schakelaar is ingeschakeld.

Image
Image

Ga dan terug naar je spel, druk op / om het opdrachtvenster te openen en voer het volgende in:

dagvaarden verdorren

Image
Image

Hoe vecht je tegen een Wither in Minecraft

Breng veel genezingsdrankjes en krachtdrankjes mee naar het gevecht. Schoft is kwetsbaar voor de betovering Smite, dus gebruik een betoveringstafel om je sterkste zwaard te betoveren (bij voorkeur een diamanten zwaard).

Bogen doen minder schade, maar ze zijn een veiliger alternatief omdat je afstand kunt houden. Betover Bogen met de Kracht-betovering en betover je pijlen met de Oneindige betovering, zodat je munitie niet opraakt. Als je een kruisboog hebt, gebruik dan de Quick Charge-betovering om de laadtijd te verkorten.

Schoft kan niet worden beschadigd door vuur en ze zijn immuun voor de meeste statuseffecten. Het Instant He alth-effect schaadt Withers echter, terwijl het Instant Damage-effect hen geneest.

Wat zijn de aanvallen van de Wither?

Schoft werpt twee soorten skeletkoppen. Zwarte schedels breken blokken met een ontploffingsweerstand lager dan 4 bij impact. Blauwe schedels zijn langzamer, maar ze brengen meer schade toe en kunnen bijna elk blok breken. Ze zullen ook rechtstreeks op je afkomen en alles op hun pad beschadigen.

Het gedrag van de Wither hangt af van je moeilijkheidsgraad. Bij hogere moeilijkheidsgraden krijgt de Wither een beschermend pantser, roept hij Wither-skeletten op en begint hij meer schedels te gooien zodra zijn gezondheid onder de 50% da alt.

Als je problemen hebt, verander je spelmodus naar een gemakkelijkere instelling om te oefenen. Zodra u een goede strategie heeft ontwikkeld, stelt u de moeilijkheidsgraad opnieuw in op de standaardwaarde van uw voorkeur.

Waarom vechten tegen de Wither?

Withers zijn krachtige wezens die alles aanvallen wat in zicht is, met uitzondering van zombies en andere ondode mobs. Ze verschijnen alleen als ze worden opgeroepen.

Eenmaal verslagen, laten Withers Nether Stars vallen, die nodig zijn om Beacons te maken. Er is geen andere manier om Nether Stars te krijgen, maar ze zijn een waardevolle beloning voor het verslaan van een taaie vijand.

FAQ

    Kun jij een Wither Storm oproepen?

    Nee. De Wither Storm-baas was exclusief voor Minecraft: Story Mode, die nu ter ziele is. De enige manier om een Wither Storm te spawnen is door een Minecraft-mod te installeren.

    Hoe behandel je het Wither-effect?

    Als een Wither je raakt met een van zijn vliegende schedelprojectielen, krijg je het Wither-statuseffect. Net als het Poison-effect, zal je gezondheid beginnen af te nemen. Om Wither te genezen, drink je melk of gebruik je een Totem of the Undying.

Aanbevolen: