Vivo's nieuwe smartphones bellen in je foto's

Vivo's nieuwe smartphones bellen in je foto's
Vivo's nieuwe smartphones bellen in je foto's
Anonim

Vivo's nieuwste vlaggenschip-smartphones, de X80 en X80 Pro, worden wereldwijd uitgebracht nadat ze begin 2022 exclusief in China werden gelanceerd.

Vivo bouwt voort op zijn X70-serie en maakt van hoogwaardige fotografie een grote focus (woordspeling zeer bedoeld) van zijn nieuwe X80-modellen. Het werkt met name samen met optisch ontwikkelingsbedrijf ZEISS om zijn cameratechnologie verder te verbeteren. Filmische beeldverhoudingen, controle over de brandpuntsafstand, filmeffecten in Hollywood-stijl, nachtfotografie, enz.

Image
Image

In Vivo's eigen woorden is de X80 een 'klassiek vlaggenschip'-apparaat met aanzienlijke upgrades van de camerafuncties. Het gebruikt ook iets dat Vivo "AI Gaming Super Resolution" noemt, wat zogenaamd de resolutie van videogames comprimeert om de verwerkingskracht te verminderen. Op papier zou het de framesnelheid van intensere games verbeteren en het algehele batterijverbruik verminderen.

Zoals je zou verwachten, is de X80 Pro in wezen de X80, maar meer. CPU-prestaties zijn hoger dankzij een Snapdragon 8 Gen 1-processor. Het ondersteunt extra dynamisch bereik (XDR) om contrasterende tonen te benadrukken en heeft een AI-gestuurde functie om de beste instellingen voor verschillende lichtomstandigheden te identificeren. Het heeft ook een 50 MP camera aan de achterzijde, een 48 MP groothoekcamera en een 32 MP camera aan de voorzijde, die allemaal gebruik kunnen maken van de nieuwe ZEISS-functies.

Image
Image

Het is vermeldenswaard dat er momenteel geen nieuws is over een Amerikaanse release of prijsstelling, dus als je een van beide apparaten wilt hebben, moet je een manier vinden om te importeren. De X80 (vanaf ongeveer $ 708) en X80 Pro (vanaf ongeveer $ 1030) zijn nu beschikbaar, met elk beperkt tot een iets ander assortiment van regio's, volgens Android Authority. Hong Kong, India, Indonesië en Zuidoost-Azië hebben toegang tot beide modellen. Buiten die gebieden is de X80 momenteel beperkt tot Bangladesh, Pakistan en Taiwan, terwijl de X80 Pro alleen beschikbaar is in Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten.

Aanbevolen: