Huawei kondigt nieuwe P50-serie smartphones aan

Huawei kondigt nieuwe P50-serie smartphones aan
Huawei kondigt nieuwe P50-serie smartphones aan
Anonim

Chinese techgigant Huawei heeft de nieuwe HUAWEI P50-serie van het bedrijf aangekondigd, de nieuwste in zijn P-serie smartphones.

De nieuwe serie omvat de P50 en P50 Pro, die worden gelanceerd met HarmonyOS 2, Huawei's eigen besturingssysteem (OS). De telefoons worden geleverd met een functie waarmee gebruikers verbinding kunnen maken met andere apparaten door de bijbehorende pictogrammen naar het midden van het scherm te slepen.

Image
Image

De P50 wordt geleverd met een achteruitrijcamera met drie lenzen, terwijl de P50 Pro wordt geleverd met een achteruitrijcamera met vier lenzen, hoewel ze allebei een hoofdsensor van 50 megapixels hebben. Nieuw bij Huawei-telefooncamera's is XD Optics, dat volgens het bedrijf "optische fouten kan corrigeren en fijne details kan reproduceren". Huawei beweert dat de functie tot 25% van de originele afbeelding kan herstellen.

Ondanks dat het vlaggenschiptelefoons zijn, ondersteunt geen van beide apparaten 5G. In plaats daarvan zullen beide 4G zijn. De P50-serie wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 888 4G-chipset geïnstalleerd. Dit is gedeeltelijk te wijten aan het tekort aan halfgeleiders dat een groot aantal industrieën treft, evenals de Amerikaanse sancties tegen Huawei. Deze sancties betekenen dat de P50-serie geen Google-services zal aanbieden.

De P50 wordt geleverd in een 8GB RAM en de P50 Pro wordt geleverd in een 8GB-model en een 12GB-model. Prijzen variëren afhankelijk van de opslaggrootte.

Image
Image

De P50 wordt geleverd in twee opslagformaten: 128 GB en 256 GB, beide kosten ongeveer $ 700. Het P50 Pro 8 GB RAM-model is verkrijgbaar in drie opslagformaten: 128 GB, 256 GB en 512 GB, waarmee u respectievelijk $ 930, $ 1, 020 en $ 1, 160 terugkrijgt.

Het P50 Pro 12GB RAM-model wordt geleverd in één maat: 512GB opslagruimte voor $1, 240.

Huawei beweert ook dat het besturingssysteem efficiënter is dan eerdere delen en dat het apparaat zelfs na drie jaar nog steeds zijn snelheid zal behouden.

De verwachte lanceringsdatum is 12 augustus in China, de internationale releasedatum moet nog worden aangekondigd.

Aanbevolen: