HP lanceert deze zomer Victus- en Omen-gaminglaptops

HP lanceert deze zomer Victus- en Omen-gaminglaptops
HP lanceert deze zomer Victus- en Omen-gaminglaptops
Anonim

HP is van plan om twee nieuwe gaming-laptops uit te brengen, de Victus 15.6 en de Omen 16.1, waarbij de laatste de beste van de twee is.

De Victus heeft een 15,6-inch Full HD-scherm aangedreven door een Ryzen 5 5600H CPU en een Radeon RX 6500M grafische kaart voor gameplay van optimale kwaliteit. De Omen verhoogt de ante met een 16,1-inch Full HD-scherm, Ryzen 7 6800H-processor en de Radeon RX 6650M grafische kaart.

Image
Image

Het prestatieverschil tussen de twee is niet significant, maar de Omen heeft een RGB-toetsenbord, één terabyte aan opslagruimte en 16 GB DDR5-geheugen. En het heeft snel opladen dat de batterij in ongeveer 30 minuten tot ongeveer 50 procent kan opladen.

De Victus heeft 8 GB DDR4-geheugen, interne opslag tot 512 GB en een snelladende batterij die in ongeveer 45 minuten voor 50 procent kan worden opgeladen.

Daarover gesproken, de Victus lijkt een betere batterij te hebben. De batterij kan onder bepaalde omstandigheden tot bijna negen uur meegaan, maar HP verzuimt te vermelden wat de batterijduur van de Omen is.

Image
Image

Beide laptops hebben ook veel overeenkomsten. Beide schermen hebben een antireflectiecoating, OMEN Gaming Hub voor snelle toegang tot games en zijn gemaakt van plastic dat aan de oceaan is gebonden.

De Victus en Omen hebben een startprijs van respectievelijk $ 799,99 en $ 1199,99. Beide laptops zullen beschikbaar zijn op de website van HP en geselecteerde retailers.

Aanbevolen: