Beats Studio Buds officieel aangekondigd, deze zomer verkrijgbaar

Beats Studio Buds officieel aangekondigd, deze zomer verkrijgbaar
Beats Studio Buds officieel aangekondigd, deze zomer verkrijgbaar
Anonim

De nieuw onthulde Beats Studio Buds zullen vergelijkbare prestaties en functies bieden als Apple AirPods tegen een veel lagere prijs.

Beats By Dre heeft officieel zijn vaak geruchten Studio Buds onthuld, verkrijgbaar in zwart, wit en Beats rood, met een verwachte release later deze zomer voor $ 149,99. Met $ 50 tot $ 100 minder dan Apple's AirPods en AirPods Pro, met vergelijkbare prestaties en batterijduur, zouden de nieuwe oordopjes een belangrijke concurrent kunnen worden.

Image
Image

De nieuwe oordopjes bieden een gebalanceerd en krachtig geluid door middel van een "aangepast akoestisch platform", naast hoogwaardige gespreksprestaties, dankzij twee dual beam-forming microfoons. Actieve ruisonderdrukking is beschikbaar om ongewenste omgevingsgeluiden te blokkeren, evenals windreductie die de spraakverstaanbaarheid via de telefoon zal verbeteren.

Een Transparantie-modus is ook beschikbaar en kan worden geactiveerd om, indien gewenst, wat omgevingsgeluiden door te laten.

Ze kunnen ook tot acht uur luistertijd bieden als ze volledig zijn opgeladen, wat ongeveer drie uur meer is dan wat de huidige AirPods bieden. De oplaadcassette zelf kan worden gebruikt voor twee extra volledige oplaadbeurten, voor een mogelijke gebruiksduur van 24 uur.

Op dezelfde manier bieden de Studio Buds een vergelijkbare afspeeltijd van een uur na snel opladen, in vergelijking met AirPods.

Image
Image

Beats Studio Buds zijn compatibel met zowel Apple- als Android-apparaten via one-touch pairing via Klasse 1 Bluetooth. Gebruikers kunnen verbinding maken met een iPhone door Siri te gebruiken of de Beats-app te downloaden om toegang te krijgen tot de volledige reeks functies op Android.

Zodra ze zijn aangesloten, kunnen de oordopjes worden bediend met een enkele multifunctionele knop op beide oordopjes of rechtstreeks via de bedieningselementen op het apparaat.

Aanbevolen: