Een bladwijzer maken voor elk label, zoeken of bericht in Gmail

Inhoudsopgave:

Een bladwijzer maken voor elk label, zoeken of bericht in Gmail
Een bladwijzer maken voor elk label, zoeken of bericht in Gmail
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste optie: Open het item in Gmail en druk op Ctrl-D in Windows of Cmd-D op een Mac.
  • Volgende makkelijkste: Open het item en ga naar Bookmarks > Bladwijzer toevoegen.

Bladwijzers maken doe je meestal in een webbrowser om snel terug te keren naar een pagina, maar ze verschijnen ook op andere platforms. Hier leest u hoe u Gmail-berichten, zoekopdrachten en andere elementen kunt markeren, zodat u ze in de toekomst gemakkelijk weer kunt terugvinden.

Bladwijzer voor elk label, map, zoekopdracht of bericht in Gmail

Gmail bevat een labelsysteem dat je nog meer controle geeft over het organiseren van je inbox dan alleen berichten in mappen te plaatsen. En u kunt nog een stap verder gaan door ze te combineren met een optie die al beschikbaar is in uw browser: bladwijzers.

Bladwijzers kunnen labels, mappen en berichten sorteren. U kunt ook Gmail-zoekopdrachten opslaan en alles wat u heeft toegevoegd aan een bladwijzer met één klik beschikbaar maken. Hier leest u hoe u ze kunt gebruiken om uw Gmail-inbox bruikbaarder te houden.

  1. Open het gewenste bericht, label of map, of voer de zoekopdracht uit die u wilt opslaan.

    Image
    Image
  2. Bladwijzer voor de pagina door naar Bookmarks > Bladwijzer toevoegen in uw browser te gaan.

    De sneltoets om een bladwijzer toe te voegen is Command-D op een Mac en Ctrl-D in Windows. Chrome heeft ook een sterpictogram in de adresbalk waarop u kunt klikken om direct een bladwijzer toe te voegen.

    Image
    Image
  3. Geef de bladwijzer een naam en sla deze op. Je kunt het in de favorietenbalk van je browser plaatsen om het op elk moment toegankelijk te maken.

Aanbevolen: