Hoe tabbladen in Chrome te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe tabbladen in Chrome te herstellen
Hoe tabbladen in Chrome te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Eerste methode: klik met de rechtermuisknop op het plusteken (+) om een recent gesloten tabblad opnieuw te openen.
  • Tweede methode: Druk op Ctrl + Shift + T om een gesloten tabblad te openen.
  • U kunt ook in uw browsergeschiedenis zoeken om oudere tabbladen te vinden die u enkele uren of dagen geleden had geopend.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u recent gesloten Chrome-tabbladen kunt herstellen.

Waarom zijn al mijn Chrome-tabbladen verdwenen?

Er zijn veel redenen waarom een of al uw geopende Chrome-tabbladen kunnen verdwijnen.

  • Je hebt per ongeluk op de "x" op het Chrome-tabblad geklikt.
  • Het proces dat dat Chrome-tabblad uitvoert, is gecrasht.
  • Je hele Chrome-browser is gecrasht en gesloten.
  • Chrome liep vast omdat er onvoldoende geheugen was, dus je moest de browser opnieuw opstarten.
  • Je browserwerkbalk is verdwenen, inclusief tabbladen.

Er zijn een aantal manieren waarop u de tabbladen kunt herstellen die u eerder had geopend.

Hoe herstel ik verloren tabbladen in Chrome?

Elk van de hierboven genoemde oorzaken heeft zijn eigen individuele oplossing om het tabblad of de tabbladen te herstellen. De eenvoudigste oplossing is om een enkel tabblad te herstellen, of meerdere tabbladen die u zojuist per ongeluk hebt gesloten. Als u andere zoekopdrachten of activiteiten heeft uitgevoerd sinds het sluiten van het tabblad, moet u mogelijk de browsergeschiedenis gebruiken.

Als de hele Chrome-browser is gecrasht terwijl je meerdere tabbladen open had staan, zou je de volgende keer dat je Chrome opnieuw opent een bericht moeten zien waarin je wordt gevraagd of je alle geopende tabbladen wilt herstellen. Als u ja selecteert, worden alle tabbladen automatisch hersteld. Als u dit bericht niet ziet, komt dat omdat Chrome niet genoeg tijd had om de geopende tabbladen in de cache te plaatsen.

Herstel een tabblad dat u zojuist in Chrome hebt gesloten

Er zijn twee manieren om tabbladen in Chrome te herstellen als je ze net hebt gesloten.

  1. Na het sluiten van het tabblad (per ongeluk of opzettelijk), klik je met de rechtermuisknop op het plusteken (+) rechts van het huidige tabblad. Selecteer Gesloten tabblad opnieuw openen.

    Image
    Image

    Je kunt dit proces meerdere keren herhalen om door te gaan met het openen van vorige tabbladen die je mogelijk per ongeluk hebt gesloten.

  2. Een andere methode om dit te doen is het gebruik van een sneltoets. Houd gewoon de Ctrl en Shift toetsen op uw toetsenbord ingedrukt en druk op de "T"-toets. Elke keer dat u op "T" drukt, wordt elk van de vorige tabbladen hersteld die u per ongeluk hebt gesloten.

    Image
    Image

Herstel tabbladen die u eerder in Chrome hebt gesloten

Als je veel tabbladen hebt geopend en gesloten, maar een tabblad wilt herstellen dat je een tijdje geleden hebt geopend, kun je dit alleen doen door je geschiedenis in Chrome te gebruiken. Er zijn eenvoudige manieren om het gesloten tabblad te vinden als je een algemeen idee hebt wanneer je het voor het laatst hebt geopend.

  1. Om toegang te krijgen tot recente tabbladen die u de afgelopen uren mogelijk heeft geopend, selecteert u de drie stippen in de rechterbovenhoek van het browservenster. Selecteer Geschiedenis. U ziet een lijst met recente tabbladen die u had geopend. Selecteer een van deze om die pagina opnieuw te openen.

    Image
    Image
  2. Als je het tabblad niet ziet in de kortetermijngeschiedenis, selecteer dan Geschiedenis bovenaan de lijst. Hiermee wordt een lijst geopend met eerdere tabbladen die u over een langere periode had geopend. Scroll naar beneden om de tabbladen te zien die je een paar uur of een paar dagen geleden open had staan.

    Image
    Image
  3. Als je Tabs van andere apparaten selecteert in het linkermenu, kun je zelfs tabbladen zien die je had geopend op je smartphone, tablet of laptop; zolang je op die apparaten was ingelogd met je Google-account en het bijhouden van de browsergeschiedenis had ingeschakeld.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe groepeer ik tabbladen in Chrome?

    U kunt tabbladgroepen maken in Chrome door met de rechtermuisknop op een enkel tabblad te klikken en vervolgens Tabblad aan nieuwe groep toe te voegen Zodra de groep bestaat (het tabblad heeft een witte omtrek rond it), open nieuwe en sleep ze naar binnen om ze aan de groep toe te voegen. Klik met de rechtermuisknop op de witte stip links van de groep om deze een naam en een kleur te geven.

    Hoe sla ik tabbladen op in Chrome?

    De gemakkelijkste manier om de geopende tabbladen op te slaan, is door naar Bookmarks > Bookmark All Tabs te gaanU kunt ook op Shift + Command/Ctrl + D drukken uw toetsenbord. Voer een naam in voor de nieuwe map en deze verschijnt op uw favorietenbalk. Klik op de map om een of alle opgeslagen tabbladen later te openen.

Aanbevolen: