Withings lanceert op duiken geïnspireerde smartwatch, de Scanwatch Horizon

Withings lanceert op duiken geïnspireerde smartwatch, de Scanwatch Horizon
Withings lanceert op duiken geïnspireerde smartwatch, de Scanwatch Horizon
Anonim

Smartwatches hebben de neiging om luxe ontwerpen of een robuuste reeks hightech-functies te bieden, maar nooit beide, hoewel dat eindelijk kan veranderen.

Het Franse elektronicabedrijf Withings heeft zojuist de Scanwatch Horizon uitgebracht, een smartwatch van het beste van twee werelden, voor de Amerikaanse markt. Deze opvolger van de originele Scanwatch heeft zowel schoonheid als hersens over.

Image
Image

Laten we beginnen met schoonheid. De Scanwatch Horizon heeft een behuizing van saffierglas, een metalen wijzerplaat met een antireflectiecoating, witte accenten en een roestvrijstalen chassis. Het ontwerp is geïnspireerd op old-school duikhorloges, met een roterende ring met lasergegraveerde markeringen om het gezicht beter te kunnen zien onder water.

Andere op duiken gerichte kenmerken zijn 10 ATM waterbestendigheid en extra gedurfde indicatoren en markeringen voor gebruik in scenario's met weinig licht.

Nu op naar de smartwatch-technologie. De Scanwatch Horizon houdt alles bij wat u verwacht, van hartslag en ademhalingspatronen tot slaapkwaliteit en zuurstofgeh alte in het bloed. Deze gegevens worden doorgegeven via een OLED-display, met een analoge wijzerplaat aan de onderkant van de wijzerplaat die uw dagelijkse stappentelling bijhoudt.

De batterij is op punt en gaat 30 dagen mee voordat hij moet worden opgeladen. Deze smartwatch houdt ook statistieken bij met betrekking tot 30 verschillende fysieke activiteiten, het meten van afstand, tempo, hoogte en meer.

De Withings Scanwatch Horizon is nu verkrijgbaar en kost $500. Er zijn twee kleuren van de wijzerplaat beschikbaar - blauw en groen - en het wordt geleverd met een roestvrijstalen polsband en een rubberen FKM-band.

Aanbevolen: