Headwolf heeft nieuwe HPad 1- en FPad 1-tablets uitgebracht

Headwolf heeft nieuwe HPad 1- en FPad 1-tablets uitgebracht
Headwolf heeft nieuwe HPad 1- en FPad 1-tablets uitgebracht
Anonim

Er is een paar nieuwe 'high-end' tablets uitgebracht van krachtcentralefabrikant Headwolf: de HPad 1 en FPad 1.

Volgens een persbericht van Headwolf zijn beide Android-tablets ontworpen voor solide prestaties voor verschillende functies. Ze zijn ook ontworpen voor fysiek comfort en gemaakt met materialen die bedoeld zijn om vingerafdrukken en zweetophoping te verminderen.

Image
Image

De HPad 1 is de zwaarste van de twee, met een Unisoc Tiger T618 octa-core processor om hem te helpen multitasken of intense games te spelen met minder vertraging. Het biedt ook een 10,4-inch touchscreen met 2K-resolutie, een 20 MP-camera aan de achterzijde en biedt snel opladen dat in iets meer dan 30 minuten van nul naar 31 procent kan gaan. En het wordt geleverd met een standaard toetsenbordbevestiging, voor het geval u het meer als een laptop dan als een tablet wilt gebruiken.

Image
Image

De prestaties zijn niet zo intens met de FPad 1, maar hij gebruikt wel een 2,0GHz A75 quadcore-processor voor soepele spelprestaties en videoweergave. Het biedt ook een 8-inch HD-touchscreen, een compacter ontwerp dan de HPad 1, een 5 MP-camera aan de achterzijde en een snel oplaadbare batterij die tot zeven uur videobeelden aankan.

Zowel de HPad 1 als de FPad 1 zijn nu rechtstreeks verkrijgbaar in de online winkel van Headwolf voor respectievelijk $ 229 (normaal $ 399) en $ 119 (normaal $ 299). De FPad 1 is ook verkrijgbaar in de Amazon-winkel van Headwolf voor $ 159,99, maar de HPad 1 wordt daar niet vermeld.

Aanbevolen: